Είναι η κάπα φούστα; Το 180degrees μας αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα ρούχα!

– Πώς συνδυάζεις την αγάπη για στυλ και μόδα με ρούχα λειτουργικά και έξυπνα; Δημιουργείς μια μοναδική συλλογή που αλλάζει 180 μοίρες τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ρούχα και δίνεις την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά το transformable clothing!

Η Μαρία Πραστάκου, δημιουργός του brand 180degrees φαίνεται πως ξέρει το στυλ από την καλή και την ανάποδη, αλλιώς δε θα ήταν δυνατόν να κάνει μαγικά και να μετατρέπει τη μπλούζα σε φούστα (ναι, δεν είναι σχήμα λόγου) και το φόρεμα σε μπλουζα.

Απόφοιτος του London College of Fashion και βραβευμένη ως Best Trendsetter της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week 2013, είδε την τάση που έχει αγαπηθεί από fashionistas παγκοσμίως ως μια μοναδική ευκαιρία να φέρει τον κόσμο σε επαφή με αυτή τη νέα, δημιουργική προσέγγιση στο ντύσιμο.

Όπως ανέφερε η ίδια «Δεν επιλέγουμε απλώς ρούχα. Κάθε μέρα παίρνουμε αποφάσεις που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα μας, τη διάθεσή μας, την εποχή που ζούμε, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Η ιδέα του transformability αποτελεί μια ιδανική επιλογή ώστε να μην προσαρμόζεται η διάθεσή μας στα ρούχα που έχουμε εκείνη τη στιγμή, αλλά τα ρούχα μας στη διάθεση και τις ανάγκες μας ανα πάσα στιγμή.»

 

Μερικές λέξεις για την Μαρία Πραστάκου

 Η Μαρία Πραστάκου ήξερε από την αρχή ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη δημιουργία. Παρακολουθούσε με πάθος τις εκπομπές μόδας, κάνοντας σχέδια για την ημέρα που θα παρουσίαζε τη δική της συλλογή. Η ευκαιρία της δώθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Camberwell College of Art and Design και στο London College of Fashion που δούλεψε σε project με έμπνευση διάσημες τάσεις της μόδας και ανακάλυψε και την αγάπη της για το transformable clothing και τη μετουσίουση των ρούχων ώστε να προφέρουν καινοτόμες, έξυπνες και λειτουργικές προτάσεις για τις γυναίκες του σήμερα.

Μετά την αποφοίτησή της εργάσθηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας, όπως η Μary Katrantzou και οι εταιρείες Tsantilis και Vogue Hellas και με αυτή την εμπειρία, ήρθε η ώρα να παρουσιάσει στο κοινό τη δική της οπτική για τα ρούχα και τη λειτουργικότητα. Η συλλογή της βραβεύτηκε από τη  Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week 2013,2014 ως Best Trendsetter.

Τη νέα της συλλογή θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι τυχεροί που θα παρευρεθούν στο φετινό Athens Exclusive Designers Week!

Εγώ με το που είδα τη τις προηγούμενες συλλογές σκέφτηκα μόνο αυτό: οτι στην εποχή μας που η ανάγκη τόσο για πρακτικές και έξυπνες λύσεις στο ντύσιμο όσο και για μοναδικό προσωπικό και προχωρημένο στυλ είναι πιο μεγάλη από ποτέ, η ιδέα του transformable clothing (=μετατρεπόμενου ρούχου) είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρα, δημιουργική και πολύ fun!

Well done girl!!

Πάρε μια ιδεα:

πουκάμισο φορεμένο με δυο τρόπους
πουκάμισο φορεμένο με δυο τρόπους
φουλάρι
φουλάρι
τζάκετ- ζιπ κιλότ
τζάκετ- ζιπ κιλότ
κάπα-ζιπ κιλότ
κάπα-ζιπ κιλότ
φούστα-κάπα
φούστα-κάπα

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;