Το νέο Samsung Galaxy S5 έρχεται στη Vodafone!

Samsung Galaxy S5

 

Η Vodafone εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία της σε Smartphones και παρουσιάζει το νέο Samsung Galaxy S5, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο www.vodafone.gr/eshop, από την Παρασκευή 11 Απριλίου.

Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S5 μπορεί από σήμερα να προ-εγγραφεί στη σελίδα της Vodafone www.vodafone.gr/Samsung-Galaxy-S5 και να ενημερωθεί για τη διάθεσή του.

To Samsung Galaxy S5 προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στη καθημερινή ζωή του χρήστη, μέσω του πρωτοποριακού του σχεδιασμού, της εξελιγμένης κάμερας 16 MP με δυνατότητα γρήγορης αυτόματης εστίασης και λειτουργία HDR για ακόμα πιο ζωντανές και φωτεινές λήψεις, της λειτουργίας S-Health και του ενσωματωμένου αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

Είναι συμβατό με την τεχνολογία 4G που προσφέρει έως και 10 φορές πιο γρήγορο mobile internet σε σχέση με άλλες τεχνολογίες, διαθέτει λειτουργικό Android OS, v4.4.2 KitKat και τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5 GHz. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S5 έχει οθόνη υψηλής ευκρίνειας Super AMOLED 5,1” και είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Στη Vodafone θα διατίθενται επίσης τα 3 νέα προϊόντα Samsung Gear 2, Gear Neo και Gear Fit, τα οποία προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως κλήσεις, μηνύματα, email και πολλά άλλα μέσα από μια Super AMOLED οθόνη αφής, ενώ παράλληλα διαθέτουν αισθητήρες για μέτρηση παλμών και βημάτων, ώστε ο χρήστης να παρακολουθεί αυτόματα τις δραστηριότητές του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το μοναδικό Samsung Galaxy S5 στην τιμή των 759€ χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone μέσα από τα καταστήματα Vodafone ή στο www.vodafone.gr/eshop.

Επιπλέον με τη πρωτοποριακή υπηρεσία Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο η Vodafone, προσφέρει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου και μόνο, να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S5, καθώς και κάθε χρόνο το επόμενο μοντέλο της σειράς Galaxy S πληρώνοντας λιγότερα.

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;