Έρχεται το Startup Pirates στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου

Από neolaia.gr Team 26 Μαρτίου 2014

pirates start up

Το Startup Pirates είναι μια μη κερδοσκοπική παγκόσμια οργάνωση που έχει ως στόχο την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω της ενδυνάμωσης των νέων επιχειρηματιών.

Δουλεύουμε με ομάδες σε 10 διαφορετικές χώρες, σε 3 ηπείρους, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Νότια Αμερική, και υποστηρίζουμε επιχειρηματίες.

To Startup Pirates θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου στον χώρο του The Cube Athens ( http://thecube.gr/). Πρόκειται για είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας μία εβδομάδας, που απευθύνεται στους νέους επιχειρηματίες. Μέσα από ένα συνδυασμό της κατάρτισης,της καθοδήγησης και της εξέλιξη μιας ιδέας, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν και να δομήσουν σωστά τις ιδέες τους. Στο τέλος, θα τους δώσει την ευκαιρία να εκφράσουν/παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε επενδυτές και επιτυχημένους ηγέτες επιχειρήσεων.

Είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε νέους επιχειρηματίες με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία επιχειρήσεων ή την ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων εντός και εκτός επιχειρήσεων,να οργανώσουμε προγράμματα Startup Pirates σε όλο τον κόσμο,να δυναμώσουμε τα τοπικά επιχειρηματικά οικοσυστήματα και τέλος να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των νέων δικτύων, συλλογών και πρωτοβουλιών.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν 8 workshops υψηλής ποιότητας σε θέματα όπως επιχειρηματικά μοντέλα, ανάπτυξη προϊόντων, παρουσιάσεις κτλ.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερους από 20 επιχειρηματίες και καινοτόμοι που θα είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Όπως θα δείτε και στη σελίδα μας στο Startup Pirates θα συμμετέχουν καταξιωμένοι μέντορες και κριτές οι οποίοι θα συνεισφέρουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα δοθεί αρκετά μεγάλη δημοσιότητα και θα υπάρξουν ομιλίες/παρεμβάσεις από ανθρώπους που έχουν αναδειχθεί στο χώρο.

Δελτίο Τύπου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ