Τουριστική Εσπερίδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Από neolaia.gr Team 25 Μαρτίου 2014

221

Μια πολύ σημαντική Τουριστική Εσπερίδα με θέμα: «Κίνητρα και Προτάσεις για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα των τουριστικών επιχειρήσεων», διοργάνωσε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας, που πραγματοποιείται φέτος για 6η συνεχή χρονιά.

Την επιτυχία της εσπερίδας «σφράγισε» η παρουσία και συμμετοχή καταξιωμένων εκπροσώπων του κλάδου του Τουρισμού, μέσω της συνεργασίας με το Hellenic Tourism Society, site δικτύωσης επαγγελματιών του Τουρισμού, με ιδρυτή τον κ. Δ. Στακιά, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Χρήστος Πάλλης, επεσήμανε το μείζονα ρόλο του Τουρισμού στην ελληνική οικονομία, καθώς και την ανάγκη για συνεργασία όλων των εκπροσώπων και φορέων του τουριστικού κλάδου για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στην παγκόσμια αγορά.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, τόνισε τη βαρύνουσα σημασία της σωστής και ποιοτικής Εκπαίδευσης στην προετοιμασία εξειδικευμένων στελεχών Τουρισμού για την επάνδρωση και πρόοδο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της Τουριστικής Εσπερίδας του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με τη μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας, τη «LOUISE CRUISES», και το Γεν. Διευθυντή της εταιρείας κ. Γ. Κουμπενά, με στόχο πάντα την επαγγελματική κατάρτιση, την πρακτική άσκηση και τη μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών Τουρισμού & Επισιτισμού, Ναυτιλιακών, Υγείας & Ομορφιάς και Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.

Επιπλέον, στην ίδια κατεύθυνση της επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας των αποφοίτων των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ, ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την «CRUISE EXPERT», τον εξειδικευμένο ταξιδιωτικό οργανισμό κρουαζιέρας στην Ελλάδα, παρουσία του Γεν. Διευθυντή Γ. Παλιούρα.

Την Τουριστική Εσπερίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

 Δελτίο Τύπου

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ