Εαρινή Αγορά της AEGEE: Η Συμμετοχή Των Νέων Στα Κοινά

Από neolaia.gr Team 21 Μαρτίου 2014

AEGEE-lp-image

Σε μερικές εβδομάδες η καρδιά της ευρωπαϊκής φοιτητικής κοινότητας θα χτυπάει δυνατά στην πόλη της Πάτρας. Χίλιοι περίπου φοιτητές θα παρευρεθούν στην Εαρινή Αγορά της AEGEE, μιας φοιτητικής ΜΚΟ που στοχεύει στην ένωση των λαών της Ευρώπης με διάφορες δράσεις και τρόπους. Έχοντας ιδρυθεί το 1985, σήμερα απαριθμεί πάνω από 13.000 μέλη σε 200 πόλεις της Ευρώπης, διοργανώνοντας διάφορες θεματικές εκδηλώσεις καθώς και την Αγορά, τη γενική της συνέλευση δηλαδή, δυο φορές το χρόνο.

Η Εαρινή Αγορά της Πάτρας, έχει ως κεντρικό θέμα «Η Συμμετοχή Των Νέων Στα Κοινά». Από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαΐου, φοιτητές από όλη την Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικές με το καταστατικό της Ένωσης, να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και να κάνουν νέους φίλους.

Η διοργάνωση μέχρι ώρας πηγαίνει άψογα. Οι διοργανωτές έχουν καταφέρει, εκτός από το να εξασφαλίσουν τη διαμονή των συμμετεχόντων στο Γυμναστήριο “Τόφαλος” και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, εξασφαλίσουν και την αιγίδα του ίδιου του Πανεπιστημίου, πράγμα που σημαίνει πως η Εαρινή Αγορά μπορεί να αφήσει μόνο καλές εντυπώσεις. Οι ομάδες εργασίας της διοργάνωσης, δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνοντας την Αγορά της Πάτρας μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Δελτίο Τύπου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ