Εαρινή Αγορά της AEGEE: Η Συμμετοχή Των Νέων Στα Κοινά

AEGEE-lp-image

Σε μερικές εβδομάδες η καρδιά της ευρωπαϊκής φοιτητικής κοινότητας θα χτυπάει δυνατά στην πόλη της Πάτρας. Χίλιοι περίπου φοιτητές θα παρευρεθούν στην Εαρινή Αγορά της AEGEE, μιας φοιτητικής ΜΚΟ που στοχεύει στην ένωση των λαών της Ευρώπης με διάφορες δράσεις και τρόπους. Έχοντας ιδρυθεί το 1985, σήμερα απαριθμεί πάνω από 13.000 μέλη σε 200 πόλεις της Ευρώπης, διοργανώνοντας διάφορες θεματικές εκδηλώσεις καθώς και την Αγορά, τη γενική της συνέλευση δηλαδή, δυο φορές το χρόνο.

Η Εαρινή Αγορά της Πάτρας, έχει ως κεντρικό θέμα «Η Συμμετοχή Των Νέων Στα Κοινά». Από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαΐου, φοιτητές από όλη την Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικές με το καταστατικό της Ένωσης, να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και να κάνουν νέους φίλους.

Η διοργάνωση μέχρι ώρας πηγαίνει άψογα. Οι διοργανωτές έχουν καταφέρει, εκτός από το να εξασφαλίσουν τη διαμονή των συμμετεχόντων στο Γυμναστήριο “Τόφαλος” και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, εξασφαλίσουν και την αιγίδα του ίδιου του Πανεπιστημίου, πράγμα που σημαίνει πως η Εαρινή Αγορά μπορεί να αφήσει μόνο καλές εντυπώσεις. Οι ομάδες εργασίας της διοργάνωσης, δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνοντας την Αγορά της Πάτρας μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;