Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2014

LOGO PANORAMA

Γέφυρα με τον κόσμο των επιχειρήσεων χτίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Μαρτίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής). Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

Το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού, θα φιλοξενήσει φέτος περισσότερους από 150 διακεκριμένους εισηγητές, μεταξύ των οποίων επιτελείς μεγάλων ελληνικών αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθηγητές πανεπιστημίου, καθώς και στελέχη ανεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού. Ενδεικτικά, το φετινό Πανόραμα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ολλανδίας, κ. Jan Versteeg, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Chipita, κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, της EΥ Ελλάδος, κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, της Novartis, κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, της Upstream, κ. Μάρκος Βερέμης, της iSquare, κ. Κωστής Σταυρόπουλος, της Accenture, κ. Κυριάκος Σαμπατακάκης κ.α.

Βασικός στόχος του Πανοράματος είναι να ενημερώσει νέους και νέες 18-35 ετών σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν 17 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα, το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικές με τη Ναυτιλία, το Design, τη Νανοτεχνολογία, τη Διαφήμιση και την Επικοινωνία, τον Τουρισμό, την Πληροφορική, τα Τρόφιμα, τη Φαρμακευτική, τη Γεωργία, τα Logistics, τα Social Media και τις Εξαγωγές.

Παράλληλα, πέρα από τις εισηγήσεις που διοργανώνονται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικές αίθουσες, το Πανόραμα περιλαμβάνει workshops και τις «συζητήσεις χωρίς ατζέντα», διευκολύνοντας το διάλογο και την αλληλεπίδραση μεταξύ των εισηγητών και του κοινού.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για μία ημέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στις εργασίες του Πανοράματος, είτε online μέσω του http://www.pan-orama.org/el/registration είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αποτελεί συνέχεια των Εκδηλώσεων Διοικητικής Σκέψης οι οποίες για 33 χρόνια έφερναν σε επαφή την πανεπιστημιακή κοινότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω εκδηλώσεων, συνεδρίων, επισκέψεων σε επιχειρήσεις και ημερών καριέρας.

 Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;