Career in Progress: Workshop Επαγγελματικού Προσανατολισμού στις 16/3

afisa_workshop1

Η Career In Progress και τα Φροντιστήρια Σχεδίου Τσίγκρης διοργανώνουν Workshop Επαγγελματικού Προσανατολισμού με κύριους άξονες την παρουσίαση των Σχολών Σχεδίασης και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το design είναι παντού γύρω σας. Τα περισσότερα αντικείμενα, κτίρια, καταστήματα, ηλεκτρονικά καταστήματα, ιστοσελίδες που παρατηρείτε έχουν παραχθεί από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της σχεδίασης.

Αρχιτεκτονική. Εσωτερική Διακόσμηση. Γραφιστική. Web Design.: Όλες οι σχολές του κλάδου έχουν ένα κοινό στοιχείο-πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν στην επαγγελματική τους καθημερινότητα οι designers: το project. Και μαζί του, όρους όπως το deadline, η συνεργασία με τον προϊστάμενο, η ανάπτυξη δημιουργικότητας κάτω από πίεση χρόνου.

Τα Φροντιστήρια Σχεδίου Τσίγκρης και η Επιστημονική Ομάδα της Career In Progress διοργανώνουν από κοινού ένα σεμινάριο-προσομοίωση! Για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των Πανελλαδικών Εξετάσεων ως ένα απαιτητικό project, όπου ο μαθητής-designer πέρα από το ταλέντο και τις σχεδιαστικές του ικανότητες πρέπει να ξεδιπλώσει δεξιότητες όπως η σωστή διαχείριση χρόνου, η αποτελεσματική συνεργασία με καθηγητές & γονείς και η επίτευξη εβδομαδιαίων στόχων για την εισαγωγή στη σχολή της προτίμησής του!

Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί: μαθητές, καθηγητές, γονείς και σύμβουλοι για να διερευνήσουμε τα αντικείμενα και τις προοπτικές των σχολών που για την εισαγωγή του υποψηφίου απαιτείται το σχέδιο και να μάθουμε τους τρόπους να ανταπεξέλθουμε στο πιο απαιτητικό project: τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα της Career in Progress.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
4'
5 - 9
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;