Έναρξη του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014

edu14

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 6η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ελλάδας: το «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2014, παρέχοντας, δωρεάν, 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις!

Το XINIS EDUCATION FESTIVAL αποτελεί θεσμό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα της χώρας μας, προσφέροντας 4 μήνες δωρεάν εκπαίδευσης, υψηλής ποιότητας, και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στα πανευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα με πλήθος καινοτόμων δράσεων Παιδείας και Πολιτισμού.

«Greece… 4ward»

Φέτος, το XINIS EDUCATION FESTIVAL, έχοντας ως οδηγό τη φράση «Ελλάδα – Λίκνο Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας», προσπαθεί να αναβιώσει τις αξίες που καθιέρωσαν την αρχαία Ελλάδα ως «φάρο» Πολιτισμού για όλη την ανθρωπότητα, στη σημερινή Ελλάδα, η οποία έχει τις δυνατότητες να σταθεί ξανά στα πόδια της και να κοιτάξει το μέλλον με ελπίδα.

Το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014 του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ έχει ως στόχο να προσφέρει στους νέους ανθρώπους το έναυσμα να πάνε την Ελλάδα μπροστά!

Διαδικασία συμμετοχής

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2014, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Για δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο της επιλογής σας, θα πρέπει να μπείτε στο www.xinisfestival.edu.gr, στο πρόγραμμα των σεμιναρίων, να επιλέξετε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε την κράτηση της θέσης σας ηλεκτρονικά.

Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;