TEDxUniversityofPiraeus: Γίνε και εσύ TEDx Speaker

become a speaker2

Become a TEDx speaker λέγεται η δυνατότητα που σου δίνει το TEDxUniversityofPiraeus να γίνεις και εσύ ένας TEDx ομιλητής. Το φετινό το TEDxUniversityofPiraeus έχει θέμα “Time Voyagers” και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Tι είναι; Η ευκαιρία να γίνεις και εσύ ένας TEDx speaker και να μοιραστείς με το κοινό προσωπικά βιώματα και εμπειρίες τα οποία σε επηρέασαν στη μετέπειτα ζωή σου. Η ευκαιρία να μοιραστείς μια ιδέα που έχεις για ένα καλύτερο μέλλον και μια δημιουργικότερη ζωή.

Προϋποθέσεις: Να είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Θέμα ομιλίας: Ο χρόνος. Πως οι εμπειρίες του χτες μετεξελίχθηκαν σε καινοτόμες ιδέες, πως το παρελθόν καθορίζει την μετέπειτα ζωή μας, πως θα χτίσουμε ένα μέλλον με γερές βάσεις στηριζόμενο στα διδάγματα από το παρελθόν. Πως μια επιλογή μπορεί να καθορίσει το μέλλον.

Γιατί να είσαι εσύ ένας TEDx speaker: Γιατί έχεις φρέσκες ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν, γιατί βλέπεις από άλλη οπτική γωνία το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, γιατί έχεις όνειρα για το μέλλον και γιατί το παρελθόν σε δίδαξε μοναδικά μαθήματα ζωής που θέλεις να μοιραστείς.

Μην χάνεις χρόνο! Κανε την αίτηση σου εδώ http://goo.gl/zElSnr μέχρι και σήμερα, 5 Μαρτίου και μπορείς να διεκδίκησεις και εσύ μια θέση στη παγκόσμια κοινότητα των TEDx speakers.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1