Wine Booth: Ένα νέο wine bar άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας

1463107_609960552402727_641983_n

Ένα νέο wine bar άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας κάνοντας ακόμη πιο ζεστές τις βραδιές μας. Το Wine Booth μπορεί να μετρά λίγες μέρες μόνο λειτουργίας αλλά η ιστορία του δεν είναι καινούρια. Ο δημιουργός του, Γιάννης Καλύβας, «μετακόμισε» ουσιαστικά την αγάπη του για το κρασί από τον Άλιμο, όπου διατηρούσε μέχρι πρόσφατα την κάβα-winebar WINE GALERY, στο κέντρο, κάνοντας πραγματικότητα αυτό που πάντα ήθελε: Έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, όπου το κρασί και η καλή μουσική θα έχουν τον πρώτο λόγο!

Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω του είναι απλή. Καλές επιλογές σε κρασιά από επώνυμες ετικέτες αλλά και άγνωστα οινοποιεία, πολλοί και καλοί φίλοι που επιστρέφουν συχνά και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, κρυστάλλινες καράφες και ποτήρια που τσουγκρίζουν, ωραίες μουσικές, η μυρωδιά από καπνισμένο βαρέλι, η ευωδιά ενός ελληνικού τυριού, το μεράκι και το πάθος για εξέλιξη και η αναζήτηση νέων γεύσεων είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που εξηγούν γιατί το WineBooth είναι ένας αγαπημένος οινικός προορισμός.

Γιορτινή ατμόσφαιρα, στυλ μπιστρό, γουστόζικος χώρος, ό,τι πρέπει για όσους αγαπούν το κρασί.

Πολλά events , βραδιές γευσιγνωσίας και παρουσιάσεις παραγωγών από ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.Ο κατάλογος του Wine Booth απαριθμεί είκοσι πέντε διαφορετικές ετικέτες σε ποτήρι, οι περισσότερες από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ οι φιάλες φτάνουν αισίως τις εκατόν είκοσι. Το κρασί συνοδεύεται με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών αλλά και μικρά, γευστικά πιατάκια της ημέρας.

Η μουσική είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Wine Booth, με τα jazz και swing κυρίως κομμάτια να είναι σε απόλυτη αρμονία με το χώρο, τις γεύσεις και τη διάθεση.

Το Wine Booth βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος 12 στο Σύνταγμα.

Τηλ. 210 9959544 Email. winebooth@gmail.com

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;