Εισαγωγή μαθητών στα Πειραματικά Σχολεία 2014-2015

Από neolaia.gr Team 4 Μαρτίου 2014

ΠΡΙΣΜΑ 10/05/2007 ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Το Υπουργείο Παιδείας με σχετική ανακοίνωση του, αναφέρθηκε στην έναρξη των αιτήσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα Πειραματικά Σχολεία 2014-2015.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά σχολεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://apps.athena.net.gr/pps/aitisi.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση για την εισαγωγή στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2014-15. Για τη συμπλήρωση της αίτησης απαιτούνται κάποια προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ΑΜΚΑ του μαθητή, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία είναι όλα υποχρεωτικά.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ΑΜΚΑ μαθητή, η αίτηση μπορεί να γίνει χειρόγραφα στο σχολείο της επιλογής σας.

Οι αιτήσεις για το Ειδικό Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου θα κατατεθούν χειρόγραφα στο σχολείο. Να επισημανθεί ότι μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της αίτησης, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των στοιχείων που εισήγατε.

Επομένως να ελέγξετε προσεκτικά τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει προτού υποβάλλετε την αίτησή σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο επιλογής σας ή με e-mail στη διεύθυνση exetaseis_depps@athena.net.gr.