Για να ξέρεις που βρίσκεται η παρέα...: bethere app

Είναι φορές που θέλεις να βγεις έξω αλλά δεν ξέρεις που να πας. Θέλεις κάτι διαφορετικό χωρίς, όμως, τον κίνδυνο του να πας κάπου και τελικά να μην περάσεις καλά.

Αν ήξερες πού κανονίζουν οι φίλοι σου και άτομα του ευρύτερου κύκλου σου που να βρεθούν σε λίγες ώρες από τώρα ίσως σου έδινε μία ιδέα για το πού να πας και ποιους θα συναντήσεις!

Με αφορμή την παραπάνω σκέψη σχεδιάστηκε το bethere. Μία νέα εφαρμογή για λογισμικό iOS7 που σου επιτρέπει ανα πάσα στιγμή να βλέπεις πού θα βρίσκονται φίλοι σου σε λίγες ώρες ή τις επόμενες τρεις ημέρες.

Με τη σειρά σου μπορείς να κάνεις κι εσύ ένα “bethere” για το που θα βρίσκεσαι πχ απόψε κάνοντας ταυτόχρονα upload μία φωτογραφία σου (ίσως μία που φαίνεται πόσο καλά περνάς όταν βγαίνεις έξω!) όπως την έχεις κάνει post στο facebook ή στο instagram ή όπως απλά την έχεις αποθηκευμένη στο κινητό σου.

Βλέποντας το παραπάνω video θα καταλάβεις ίσως καλύτερα τι τελικά είναι το bethere !

Με τον χάρτη του bethere να αλλάζει δυναμικά μπορείς να δεις ποια είναι τα πιο δημοφιλή μέρη γύρω σου και ποιοι από αυτούς που γνωρίζεις θα τα επισκεφθούν σύντομα. Έχοντας, λοιπόν, την πληροφορία του άμεσου μέλλοντος μπορεις να επηρεάσεις και την δική σου έξοδο και τελικά να βρεθείς κάπου και με κάποιους που θα περάσεις καλά.

Κατεβασέ το στο iTunes

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;