BroApp: Μια εφαρμογή για να μην... παραμελείτε τη σχέση σας

Ξεχνάτε συχνά να στείλετε μήνυμα στο κορίτσι σας απλώς γιατί… είστε ξεχασιάρηδες, αλλά εκείνη σας λέει ότι την παραμελείτε;

Θέλετε να βρείτε μία λύση, αλλά δεν μπορείτε να είστε όλη την ώρα πάνω από την οθόνη του κινητού σας!

Γι’ αυτό ήρθε το BroApp να σας λύσει τα χέρια! Πρόκειται για μια εφαρμογή φτιαγμένη αποκλειστικά για άντρες.

Μάλιστα, οι κατασκευαστές της, δύο 29χρονοι Αυστραλοί υπόσχονται ότι θα λύσει τα μικροπροβλήματα –σαν αυτά που περιγράφηκαν παραπάνω- στη σχέση σας, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε για λίγη ώρα με το τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στην αγαπημένη σας και να προγραμματίσετε ακριβώς την ώρα και τη μέρα που θέλετε να γίνει αυτό!

Έτσι, οι εφευρέτες αυτής της εφαρμογής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα today.com, δοκίμασαν την εφαρμογή για τρεις μήνες στις δικές τους συντρόφους, προτού την παρουσιάσουν επίσημα και δήλωσαν:
«Τη φτιάξαμε για δική μας χρήση. Τότε δεν είχαμε αποφασίσει καν τι όνομα θα δώσουμε στην εφαρμογή. Διαπιστώσαμε ότι λειτούργησε πολύ καλά με τις συντρόφους μας».

Τέλος, ισχυρίζονται ότι περιέχει ρυθμίσεις ασφαλείας που δεν επιτρέπουν στους χρήστες να «φανερωθούν». Για παράδειγμα, η εφαρμογή δε θα στείλει ένα προγραμματισμένο από πριν γραπτό μήνυμα αν αναγνωρίσει ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι της συντρόφου του, ενώ θα ακυρώσει και οποιοδήποτε προγραμματισμένο μήνυμα αν το ζευγάρι έχει ανταλλάξει πρόσφατα κάποιο μήνυμα, ή αν έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;