Oscars: Τι κάνουν τα χρυσά τους αγαλματίδια οι νικητές

lewis-lawrence-hathaway-waltz-85th-annual-oscars-press-room-01

Αν αναρωτιέστε τι κάνουν με το χρυσό αγαλματίδιο οι διάσημοι ηθοποιοί αφού κατεβαίνουν από τη σκηνή, ήρθε η ώρα για να σας λυθεί κάθε απορία.

Ως γνωστόν τα βραβεία Όσκαρ είναι ίσως η κορυφαία στιγμή της καριέρας ενός ηθοποιού, ένα αντικείμενο που συμβολίζει επιτυχία και αναγνώριση, άρα θα περίμενε κανείς ότι κάτι τόσο πολύτιμο θα βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού του εκάστοτε σταρ.

Ωστόσο, δεν είναι όμως πάντα έτσι.

Πιο συγκεκριμένα, η Έμα Τόμσον -δύο φορές νικήτρια, για τις ταινίες “Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ” και “Λογική κι Ευαισθησία”- έχει κρύψει τα βραβεία της στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο.

“Είναι γεμάτο με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μου. Ετσι δεν θεωρείται ασέβεια. (Το μπάνιο) είναι ένας σημαντικός χώρος για μένα. Και το μπάνιο στο ισόγειο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Κι είναι ωραίο γι’ αυτούς να τα αγγίζουν (τα αγαλματίδια)”, εξηγεί η ηθοποιός.

Όμως και η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία θεωρείται φαβορί για το φετινό Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “Θλιμμένη Τζάσμιν”, και πρέπει να πληρώνει για να βλέπει το Οσκαρ που έχει κερδίσει για την ταινία “Ιπτάμενος Κροίσος” (“The Aviator”).

“Το Όσκαρ μου βρίσκεται σε ένα μουσείο του κινηματογράφου που ονομάζεται «Αυστραλιανό Κέντρο Κινούμενης Εικόνας»”, δήλωσε η 44χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε “πρέπει να πληρώνω εισιτήριο και να πηγαίνω κάθε τόσο να το βλέπω”.

Από την άλλη, οι περισσότεροι από τους 2.809 βραβευμένους με Όσκαρ μέχρι σήμερα έχουν επιλέξει πιο συνηθισμένους χώρους για την φύλαξη του βραβείου τους.

Η Σαρλίζ Θέρον έχει βάλει στο καθιστικό του σπιτιού της το βραβείο της για την ταινία “Monster”, ο Τζορτζ Κλούνι έχει στολίσει στο γραφείο του σπιτιού του τα δύο αγαλματίδια που κέρδισε για τις ταινίες “Επιχείρηση Αργκο” και “Μάικλ Κλέιτον”, ενώ η Τζένιφερ Χάντσον έφτιαξε μία ειδική κατασκευή στον τοίχο για να τοποθετήσει το βραβείο της για την ταινία “Dreamgirls”.

Τέλος, η Σάντρα Μπούλοκ έχει εμπιστευτεί το δικό της βραβείο για την ταινία “Μία Σχέση Στοργής” (“The Blind Side”) στον γιό της Λούις.

“Θα τον αφήσω να σας πει αν θέλει να σας πει, αλλά είναι δικό του και εκείνος ξέρει που βρίσκεται”, λέει η ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;