Αγγλία: Θανατηφόρα… μπουνιά μετά από παρατήρηση

Από Irina_def 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο 40χρονος Andrew Young είχε πέσει νεκρός από μπουνιά τον περασμένο Νοέμβριο σε δρόμο της Αγγλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Andrew τότε είχε σταματήσει τον ποδηλάτη που θα δείτε στο βίντεο για να του κάνει παρατήρηση που οδηγούσε το ποδήλατο του στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Ωστόσο, όταν ο ίδιος άρχισε να ζητά εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του ποδηλάτου λέγοντάς του πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που έκανε, ακολούθησε μια μικρή λογομαχία μεταξύ τους που κράτησε μερικά λεπτά και όταν έληξε ένας φίλος του ποδηλάτη πλησίασε τον Αndrew και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Έτσι, ο 40χρονος έπεσε στην άκρη του δρόμου όπου και τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, ενώ οι δύο εμπλεκόμενοι στο περιστατικό απομακρύνθηκαν χωρίς να του δώσουν καμία σημασία.

Λίγες ώρες μετά, ο Αndrew o οποίος έπασχε από Σύνδρομο Άσπεργκερ, εξέπνευσε στο νοσοκομείο από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο Lewis Gill ο οποίος είναι και ο δράστης καταδικάστηκε με μόλις 4μιση χρόνια, κάτι το οποίο εξόργισε την οικογένεια του θύματος.

Από την άλλη, ο δικηγόρος του δήλωσε στο δικαστήριο πως ο θύτης υπερασπίστηκε τον φίλο του από την ρατσιστική επίθεση του Andrew.

Τέλος, σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που κατέγραψαν όλο το περιστατικό τον περασμένο Νοέμβριο.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ