Τσικνοπέμπτη: 5 Μέρη για τσικνίσετε για τα καλά!

Η σημερινή ημέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτούς που αγαπούν το καλό κρέας ψητό στα κάρβουνα. Όπως κάθε χρόνο το neolaia.gr δεν θα μπορούσε να μην σας παρουσιάσει τις 5 επιλογές του για την ημέρα που όλοι ξεδίνουμε λίγο παραπάνω στο φαγητό.

Η Τσικνοπέμπτη είναι μια γιορτή η οποία είναι χαμένη, στα βάθη των αιώνων. Πιο αναλυτικά αυτή η γιορτή είναι μια τρελή μίξη Διονυσιακής λατρείας και χριστιανοσύνης.

Το πρώτο μέρος που σας προτείνω ονομάζεται Dream GrillΤο Dream Grill λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Βούλας με αρκετές προτάσεις σε σουβλάκια, κεμπάπ και πιάτα με βάση το κρέας που ψήνονται στα κάρβουνα και προέρχονται από φρέσκιες πρώτες ύλες.

Μένοντας στα Νότια Προάστια, στο κέντρο της Γλυφάδας θα βρείτε το Grill BarΣτο μαγαζί αυτό θα βρείτε τα πάντα γύρω από το κρέας. Από χοιρινή τηγανιά και λουκάνικο Καρδίτσας μέχρι Φιλέτο Παγιάρ και Κότσι χοιρινό για δύο άτομα. Από συκωτάκια πουλιών και μπριζολάκια λαιμού μέχρι Μπριζόλες γάλακτος και Τ-Bone steak.

Στην Νέα Σμύρνη βρίσκεται η επόμενη πρόταση μας που ακούει στο όνομα Bar b.qΕίναι το εστιατόριο που ήλθε να ανταποκριθεί στην μεγαλύτερη γαστρονομικά αγάπη του σύγχρονου Έλληνα. Συνταγές ψαγμένες, πολύ γευστικές, προσφέροντας κάτι διαφορετικό που δεν είναι απλά το κρέας. Οι βάσεις και οι τεχνικές της κουζίνας μας είναι απλές. Σεβόμαστε τον πελάτη χρησιμοποιώντας διαλεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας.

 

Το Πέτραπυρα θα το βρείτε στα Βριλήσσια με τις πλούσιες γεύσεις του οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική κουζίνα. Στο εστιατόριο αυτό μπορείτε να τσικνίσετε ποιοτικά και οικονομικά.

1412296_642967729059195_1854435703_o

Το τελευταίο μέρος που έχω να σας προτείνω βρίσκεται στα Μελίσσια και το κρέας που προσφέρει κερδίζει τις εντυπώσεις. Στον Βλάχο θα βρείτε χοιρινά μπριζολάκια και μοναδικές πίτες ανοιγμένες στο χέρι.

Αν δεν σας κάλυψε το παραπάνω άρθρο δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την Τσικνοπέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;