2ο Workshop Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Η Cognitive Space σας προσκαλεί στο 2ο workshop νεανικής επιχειρηματικότητας που διοργανώνει στα πλαίσια των ενεργειών της για την ενίσχυση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και από κοινού να αποκτήσουν απαραίτητες δεξιότητες για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Επίσης, θα έρθουν σε επαφή με εργαλεία και μεθόδους που θα τους βοηθήσουν να στήσουν την επιχείρησή τους σε στέρεες επαγγελματικές βάσεις. Αυτό θα γίνει με τη χρήση συνεργατικών μεθόδων, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους εικονικό start-up, ερχόμενοι αντιμέτωποι με όλα τα στάδια από την ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση.

Παράλληλα στην εκδήλωση θα μιλήσουν νέοι επιχειρηματίες που θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις προσωπικές τους εμπειρίες και τους τρόπους με τους οποίους οι ίδιοι ξεπέρασαν τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν.

Το 2ο workshop νεανικής επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών με τεχνολογικό αντικείμενο και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί καθώς οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το workshop θα λάβει χώρα στις 7/3/2014 και ώρα 17:30-21:30 σε ξεχωριστό χώρο του Geo Cafe Bar, Πατησίων 82, Αθήνα (δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;