Marketplace φοιτητικών σημειώσεων από το mynotes.gr

5_steps

Λίγα λόγια για το mynotes.gr

Το mynotes αποτελεί το πρώτο πανελλαδικό φοιτητικό site σημειώσεων που έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους φοιτητές σε ένα χώρο. Μέσω του mynotes οι φοιτητές θα μπορούν να επωφελούνται βάσει των υπηρεσιών και των καινοτόμων ιδεών που θα εφαρμόζονται σ’ αυτό.

Mynotes-Marketplace φοιτητικών σημειώσεων

Οι χρήστες του mynotes.gr μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν δωρεάν τις σημειώσεις τους (όπως γινόταν μέχρι τώρα).

Πλέον όμως θα έχουν τη δυνατότητα να πουλάνε όσες και εφόσον το επιθυμούν.

Πέρα από τις χειρόγραφες σημειώσεις που κρατούνται από τους φοιτητές κατά τη διάρκεια των παραδόσεων, οι χρήστες θα μπορούν να συνθέτουν ενισχυμένο εκπαιδευτικό υλικό, που θα αποτελούσε χρήσιμο βοήθημα για τις εξετάσεις του φοιτητή.Θα μπορούσε δηλαδή να είναι ένας συνδυασμός με σημειώσεις του μαθήματος, λυμένες ασκήσεις και θέματα εξετάσεων(ή ότι άλλο πιστεύει ο χρήστης ότι θα βοηθούσε στην κατανόηση του μαθήματος).

Προνόμια υπηρεσίας MyProfit

Sellers: Οι χρήστες που πουλάνε σημειώσεις

Buyers: Οι χρήστες που αγοράζουν σημειώσεις

V.I.N: Very Important Notes

Βελτιστοποίηση στην ποιότητα των σημειώσεων του mynotes.gr

Είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός προϊόντων ωφελεί στην βελτίωση της ποιότητας τους. Στη προκειμένη περίπτωση προϊόν είναι οι σημειώσεις και η αύξηση της ποιότητας εξυπηρετεί τους χρήστες του mynotes που θέλουν να αγοράσουν σημειώσεις(buyers), καθώς θα έχουν στην διάθεση τους να διαλέξουν αυτή που τους εξυπηρετεί και πλήθος εξ αυτών.

Εισόδημα

Οι χρήστες που θα πουλάνε τις σημειώσεις τους(sellers) θα εξασφαλίζουν ένα εισόδημα.

Ευκολότερη συλλογή εκπαιδευτικού υλικού

Η συλλογή εκπαιδευτικού υλικού αποτελεί συχνό φαινόμενο για τους φοιτητές κατά την προετοιμασία τους για το εξεταζόμενο μάθημα. Έτσι επιστρατεύουν κάθε γνωστό και φίλο προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν το πληρέστερο υλικό.

Πόσο λοιπόν πιο χρήσιμο και λιγότερο χρονοβόρο θα είναι αυτή η διαδικασία να την έχει κάνει κάποιος άλλος για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να αγοράσουν σημειώσεις(buyers), και ειδικά εάν αυτός είναι καταρτισμένος στο συγκεκριμένο μάθημα/αντικείμενο.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι συλλέγοντας εκπαιδευτικό υλικό μπορεί να εμπεριέχεται στο περιεχόμενο αχρείαστο υλικό (σημειώσεις που δεν είναι επίκαιρες ή άλλου καθηγητή ή ασκήσεις με λάθη) και να φωτοτυπούνται μαζί με τα άλλα, θα συμπέρανε κάποιος ότι δε θα αποτελούσε έκπληξη μέσα από αυτή τη διαδικασία της αγοράς τελικά ο buyer να έβγαινε κερδισμένος και οικονομικά.

Αξιολόγηση εκπαιδευτικού υλικού

Με τους μηχανισμούς αξιολόγησης του mynotes, οτιδήποτε ανεβαίνει θα αξιολογείται τόσο από το comment system αλλά και από το rating system. O seller θα κρίνεται από την αξιολόγηση και θα προσπαθεί το υλικό του να είναι όσο το δυνατό καλύτερο. Οι χρήστες θα μπορούν να γράφουν τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλια τους για να βοηθάνε τους επόμενους buyers των σημειώσεων.

Η διαδικασία του να γίνεις seller(να πουλάς σημειώσεις στο mynotes.gr)

1. Ο χρήστης ο οποίος θέλει να πουλήσει τις σημειώσεις του (seller) έρχεται σε επικοινωνία με τους διαχειριστές του mynotes

e-mail: info@mynotes.gr

facebook: www.facebook.com/mynotes.gr

2. O seller μετατρέπει το πακέτο( σημειώσεις ή θέματα εξετάσεων ή ασκήσεις ή συνδυασμός αυτών ή οτιδήποτε άλλο) σε ηλεκτρονικό αρχείο.

3. Προστίθεται ο όρος σε κάθε σελίδα ή στην αρχική (το διαλέγει ο seller που θα μπει)

“Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή η περαιτέρω αναμετάδοση του εν λόγω περιεχομένου παρά μόνο με τους όρους χρήσης που ορίζει η ιστοσελίδα www.mynotes.gr.”

Αυτό γίνεται για μην γίνεται η αναπαραγωγή των συγκεκριμένων σημειώσεων από τρίτους, και να γίνεται αποκλειστικά από το seller αυτής της σημείωσης σε αυτούς που τις πουλάει(buyers).

4. Ανεβαίνει στο mynotes.gr ένα preview από το πακέτο των σημειώσεων προς πώληση. Εδώ είναι σημαντικό ο seller να δώσει στον buyer την δυνατότητα να καταλάβει τι εμπεριέχεται στο συνολικό πακέτο. Έτσι στο preview μπορεί να περιέχεται περιεχόμενα του τι περιέχει το πακέτο ή κάποιες σελίδες του πακέτου ή ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει στη περιγραφή. Στην τελευταία σελίδα θα αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας που μπορεί να βρει ο buyer τον seller και την τιμή του πακέτου.

Το preview θα έχει ειδική σήμανση ώστε να ξεχωρίζει από τις δωρεάν σημειώσεις.

5. Όταν ο buyer αποφασίσει να αγοράσει το πακέτο που τον ενδιαφέρει, έρχεται σε επικοινωνία με τον seller που τις πουλάει ώστε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να κανονιστούν οι λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας.

Για να γίνεις λοιπόν και εσύ seller στο mynotes.gr και να αποκτήσεις μία θέση V.I.N(Very Important Notes) μπορείς να διαλέξεις ένα από τους παρακάτω τρόπους:

1. Πάρε μία V.I.N. θέση ΔΩΡΕΑΝ:

Ανέβασε 10 σημειώσεις στο mynotes οι οποίες δεν θα πωλούνται στο site και θα είναι ελεύθερες.

*Μία σημείωση για τις δωρεάν θέσεις V.I.N αποτελούν:

  • ένα αρχείο με επίκαιρες σημειώσεις ενός ολόκληρου μαθήματος
  • ένα αρχείο με 5 τουλάχιστον λυμένα θέματα εξετάσεων

Οι χρήστες που έχουν ήδη ανεβάσει σημειώσεις στο mynotes θα αξιολογηθούν με τα παραπάνω κριτήρια και θα πάρουν τις ανάλογες V.I.N θέσεις(10 σημειώσεις – 1 Δωρεάν θέση)

2. Πάρε μία V.I.N θέση με ούτε 0,5€ το μήνα!

Με 5 ευρώ το χρόνο μπορείς να αποκτήσεις μία θέση V.I.N, να ακολουθήσεις τη διαδικασία του να γίνεις seller(τα 5 βήματα) και να αρχίσεις να κερδίζεις από τις σημειώσεις σου!

Για καλή αρχή λοιπόν:

Ζήτα τη πρώτη V.I.N θέση εντελώς δωρεάν στο info@mynotes.gr και ξεκίνα να κερδίζεις! Ισχύει για παλιούς και νέους χρήστες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2