New Media Studies: Δείτε τι έγινε στην κοπή της πίτας!

4 (1)
Γνωστοί Δημοσιογράφοι και Εκπρόσωποι Κορυφαίων Επιχειρήσεων στην κοπή πίτας της New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη

Δυναμικά ξεκινάει το 2014 για την New Media Studies με καινούργιες εγκαταστάσεις, ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών και καινοτομικές δραστηριότητες.

Σε μία ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στο καινοτόμο Media Concept Building που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ξενάγηση των καλεσμένων στις 5όροφες σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και ιδιαίτερα του web radio και του web tv.

Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, καλωσορίζοντας φοιτητές, καθηγητές και καλεσμένους, μίλησε για τα οράματα και τις αξίες της Νew Media Studies ενώ ο διευθυντής κ. Φώτης Βασιλείου παρουσίασε το ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών. Οι παρευρισκόμενοι πληροφορήθηκαν για τα σεμινάρια που διεξάγει η New Media Studies, τόσο σε εταιρίες όσο σε άλλες σχολές, ενώ ανακοινώθηκε παράλληλα η συνεργασία της με το Fashion TV. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η έναρξη του σεμιναρίου για Ειδικούς Εικόνας, το οποίο αποτελεί μία ακόμα πρωτότυπη ιδέα του κ.Σταμάτη Μαλέλη και γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν εξέχουσες προσωπικότητες τόσο από τον χώρο των media όσο και από τον υπόλοιπο επιχειρηματικό κόσμο. Γνωστοί δημοσιογράφοι, μερικοί από τους οποίους είναι και καθηγητές της New Media Studies και εκπρόσωποι σημαντικών εταιριών όπως Wind, Cosmote, Germanos έδωσαν την ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή μαζί τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον.

Η θετική διάθεση ήταν διάχυτη καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση της New Media Studies.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;