Chillbox: Ο δεκάλογος του top γιαουρτάδικου της πόλης!

devil chillbox

Τα πράγματα είναι απλά. Στην μετα-γιαουρτάδικου εποχή, τώρα που δεν είναι “trendy” να ανοίγει ένα γιαουρτάδικο σε κάθε γωνία και έχει καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός (δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά είναι ωραία έκφραση), ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τους καλούς, με αυτούς δηλαδή που ξεπέρασαν το “trend” και έγιναν “must”.

Ένας από αυτούς τους παίχτες, είναι το Chillbox. Βασικά, μάλλον είναι ο top. Αλλά σε κάθε περίπτωση, επειδή ξέρεις πως αγαπάμε τις λίστες, είπαμε να το επιβεβαιώσουμε με ένα δεκάλογο.

      1. Τα μαγαζιά. Όταν μπαίνεις σε chillbox, καταλαβαίνεις πως μπήκες σε chillbox. Αυτό.
        chillbox
      2. Οι κοπέλες μέσα στα μαγαζιά. Καλά, κάνε πως δεν το διάβασες αυτό.
        N.Psyhico 3
      3. Είναι υγιεινό σνακ. Για να χτίσω πάνω σε αυτό, θα πω πως το γάλα (φρέσκο ελληνικό λένε) έχει ασβέστιο, φώσφορο και άλλα μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό (λένε), ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες όπως οι Α, B2,  B12 και D (πάλι λένε). Νομίζω όλα αυτά είναι αρκετά για να μη σου γκρινιάζει το έτερον ήμισυ αν πηγαίνεις συνέχεια. Αν με εννοείς.
      4. Και για να μειώσω τις πιθανές τύψεις για αυτά, σου λέω πως το frozen yogurt του Chillbox, παράγεται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα χαμηλών λιπαρών σε ποσοστό 74-78%. Ευτυχώς.
      5. Βέβαια, αυτά είναι για να πηγαίνουμε χωρίς άγχος. Γιατί μετά αν μπλέξεις με τις γαρνιτούρες που έχει, δεν ξεμπλέκεις. Είναι πιο πολλές από πολλές.
        CHILLBOX TOPPING
      6. Αλλά κάνουν καλό. Για να έχουμε κι εμείς να βάζουμε και κάτι που να παίρνει likes στο instagram. Εκτός κι αν είσαι η Jen Selter.
      7. Ή η Θωμαΐς Απέργη. (Λέω εγώ τώρα).
      8. Ή του Κωνσταντίνου Αργυρού, για να μην αφήνουμε στεναχωρημένες τις φίλες. (Γιατί μέσα στο chillbox Ψυχικού «έκλεψαν» την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού.)
        N.Psyhiko 2
      9. Και για να είμαι και στο κλίμα των ημερών, το Chillbox είναι μια ελληνική εταιρεία που χρησιμοποιεί ελληνικές πρώτες ύλες και ελληνικό φρέσκο γάλα, και συνεχώς εξαπλώνεται στο εξωτερικό!
      10. Αυτά. Ολοκληρώνω το δεκάλογο λέγοντας πως το Chillbox είναι top, γιατί δε δυσκολεύεσαι να το βρεις. Υπάρχει σχεδόν παντού στην πόλη! (Έτσι, λες πως και καλά πας για καφέ και καταλήγεις τουλάχιστον με smoothie στα χέρια!).
        CHILLBOX FROZEN YOGURT-ICE CREAM

Θαμπς απ για το πιο cool γιαουρτάδικο λοιπόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;