Ζέλικο Ομπράντοβιτς σημαίνει...

Το ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε μη Παναθηναϊκό να αντιληφθεί τι σημαίνει Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Γιατί δεν τον έχει ζήσει.

Γιατί Ομπράντοβιτς για εμάς σημαίνει:

– Προφανέστατα επιτυχία. Ο μεγαλύτερος προπονητής της Ευρώπης, με τα περισσότερα πρωταθλήματα ευρώπης στην κατοχή του και με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Ένα με Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ και πέντε με Παναθηναϊκό.

– Κύρος. Ξέρουμε τι σημαίνει Έλληνας. Έχει άποψη, και μάλιστα την πιο σωστή, για όλους και για όλα. Βάλε αυτόν, βγάλε εκείνον, πως παίζει έτσι το high-low. Ο Ομπράντοβιτς κατάφερε κάτι μοναδικό. Να ακούγεται στην παρέα η έκφραση “Για να το κάνει ο Ομπράντοβιτς κάτι ξέρει. Άσ’ τον”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

– Ειλικρίνεια. Ποτέ δεν υπεξέφυγε. Ποτέ δεν χρειάστηκε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Συνώνυμό του η αυτοκριτική και η ειλικρίνεια, τον είδαμε στο παρελθόν να βρίζει τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης σε παιχνίδι που κέρδισαν με 20 πόντους!

– Αγάπη. Αμφίδρομη αγάπη για έναν άνθρωπο που μας αγάπησε και που τον λατρέψαμε. Και πως θα γινόταν να είναι αλλιώς η ιστορία, όταν ο ίδιος ήταν ένας από εμάς.

– Σημαίνει πάθος.

– Έντονο ταπεραμέντο

Δεν θα κουράσω παραπάνω.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αυτό που λείπει από αυτήν τη χώρα.

Ένας ηγέτης, ένα πρότυπο συμπεριφοράς και επαγγελματισμού, με πάθη, λάθη, αυτογνωσία, επιτυχίες και (λιγότερες) αποτυχίες, που μπορούσε να εμπνεύσει, να δώσει όραμα και κυρίως χαρά.

Ζέλικο σε ευχαριστούμε. Θα στο λέμε συνέχεια. Θα στο πούμε και όταν έρθεις στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;