Νέα collection Nak shoes - Spring/Summer 2014: Τί ξεχωρίσαμε!

Tων φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, το γοργόν και χάριν έχει και άλλες τέτοιες διδακτικές παροιμίες συμφωνούν απόλυτα με τη συνήθεια των μεγαλύτερων fashionistas να ψωνίζουν τις αγαπημένες τους collections μία σεζόν πριν από αυτή για την οποία προορίζονται. Ψωνίζουμε λοιπόν το φθινόπωρο για την άνοιξη και το χειμώνα για το καλοκαίρι και τούμπαλιν.

SERENITE_COGNAC-MULTI_LIFESTYLE1

Οκ, για εμάς τους κοινούς θνητούς που δεν κυνηγάμε τις pre-collections και δε σκοτωνόμαστε για το ποια φόρεσε πρώτη το τάδε μοντέλο (μάλλον?!) είναι τουλάχιστον απαραίτητο να ενημερωθούμε για τις τάσεις που έρχονται.  Η Nak shoes, που είναι πάντα από τα κορυφαία ονόματα στη λίστα με τα αγαπημένα μου brands παπουτσιών μας δείχνει τι θα φέρει η άνοιξη εκτός από ήλιο και λουλούδια και το καλοκαίρι αμέσως μετά. Γενικά περιμένω το καλοκαίρι με χαρά, τώρα λίγο περισσότερο γιατί θα έχει και τέλεια παπούτσια!

Πέδιλα ψηλά και χαμηλά, πλατφόρμες, cute flats και σαγιοναράκια. Επίσημα και casual, girly και πιο rock να διαλέγεις πάντα αυτό που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις όμορφη.

CHAYSER_BLACK-LEATHER CORI_COGNAC FLEXI-P_BLACK-PONY HAMPTIN_NATURAL-MULTI PLATO_WHITE-LEATHER SINCERE_BLACK_SIDE STEVEMADDEN-DRESS_STRETCHE_BLACK-MULTI_SIDE STEVEMADDEN-SANDALS_BOUNDREE_LEOPARD

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;