Οι νικητές του 1ου Athens Startup Weekend Education

ASWEduWinners

Το 1ο Athens Startup Weekend Education που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιανουαρίου 2013 στο Τhe Impact Hub Athens, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πολλά υποσχόμενοι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τις ιδέες τους, δούλεψαν πάνω σε αυτές όλο το σαββατοκύριακο με τη βοήθεια καταξιωμένων στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης mentors.Την Κυριακή το απόγευμα η επταμελής κριτική επιτροπή ανέδειξε τους τρεις μεγάλους νικητές.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα e-antibullying.gr με μια ιδέα που αφορά την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας.Τη δεύτερη θέση πήρε η εφαρμογή για κινητό “Museum challenge”, που σκοπό έχει να κάνει τη μουσειακή εμπειρία ευχάριστη για τα παιδιά. Τέλος, στην τρίτη θέση βρέθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα “Culture loves autism” η οποία φιλοδοξεί να κάνει τα αυτιστικά παιδιά ενεργό μέρος της κοινωνίας, μέσω του πολιτισμού.

Μπορεί οι βραβευμένες ομάδες να ήταν τρεις, όλοι όμως οι συμμετέχοντες βίωσαν μια δημιουργική εμπειρία και έγιναν μέλη της παγκόσμιας κοινότητας των «αποφοίτων» των Startup Weekends. Το 1ο Athens Startup Weekend Education είναι πλέον γεγονός με την πολύτιμη βοήθεια των φοιτητών και φοιτητριών των εργαστηρίων «Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων» και «Πολιτισμού & Πολιτιστικής Διαχείρισης» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για την οργάνωση και πραγματοποίηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;