Τo Do It Eco Project fashion show άλλαξε τα δεδομένα στη μόδα

Από neolaia.gr Team 16 Ιανουαρίου 2014

IMG_3661[1]

Το neolaia.gr βρέθηκε στο fashion show και κορυφαίο γεγονός της σειράς εκδηλώσεων Do It Eco (του οποίου ήταν και υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας) και η εμπειρία ήταν μοναδική. 

Εκτός από την υπέροχα στημένη πασαρέλα από τεχνητό γκαζόν και τα καθίσματα από φυσικό ξερό χόρτο που σε προδιέθεταν από την αρχή για το feeling που επικρατεί στη διοργάνωση, οι άνθρωποι, τα happenings και η ατμόσφαιρα δε θα μπορούσαν να είναι πιο ταιριαστά στην περίσταση.

Η πασαρέλα από γκαζόν

Η πασαρέλα από γκαζόν

Αποφεύγοντας τις κουραστικές λεπτομέρειες, τα highlights της βραδιάς κατά τη γνώμη μου ήταν οι ίδιες οι υπέροχες δουλειές όλων των σχεδιαστών που εξέθεσαν τα κομμάτια τους στο show. Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω συγκεκριμένα ρούχα (αν και μου έκλεψε την καρδιά το ρούχο Erifilli Nikolopoulou – και η κοπέλα που το φορούσε επίσης). Με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, οι δημιουργίες δεν έχασαν ίχνος από τη φινέτσα και τη φαντασία των σχεδιαστών τους και έδωσαν ένα μεγάλο μήνυμα προς τους απανταχού fashiοnistas και trendsetters. Εξαιρετικά ενδιαφέρον πως μέσα στους συντελεστές βρίσκονται εταιρίες που ασχολούνται με τα βιολογικά τρόφιμα, το οικολογικό design και τους μικρούς τετράποδους φίλους μας μεταξύ άλλων.

Οι καιροί αλλάζουν και το να αγαπάς και να θαυμάζεις τον κόσμο της μόδας γίνεται επιτέλους συνώνυμο του να αγαπάς και να σέβεσαι το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις και δημιουργείς. Do It Eco σε περιμένουμε και του χρόνου.

Melis by Laskos

Melis by Laskos

Οι παρουσιαστές Αντιγόνη Κουλουκάκου και Αντώνης Βλοντάκης με τη δημιουργό του Do It Eco, Nώπη Ρομανίδου

Οι παρουσιαστές Αντιγόνη Κουλουκάκου και Αντώνης Βλοντάκης με τη δημιουργό του Do It Eco, Nόπη Ρομανίδου

Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντώνης Βλοντάκης

Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντώνης Βλοντάκης

IMG_3662[1]