Αύριο το κορυφαίο event του

doiteco

Η Αθήνα είναι η έβδομη πόλη που συμμετέχει στο Do It Eco μετά από τη Νέα Υόρκη, το Βανκούβερ, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Λευκωσία και τη Μόσχα. Αν δεν το έχεις ήδη ανακαλύψει, ποτέ δεν είναι αργά- νομίζω πως πρέπει να ασχοληθούμε όλοι με την ιδέα πίσω από το Do It Eco Project.

Με λίγα λόγια: Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία εδώ, που σκοπό έχει βασικά να ενώσει τη μόδα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία κάτω από την ομπρέλα της περιβαλλοντικής συνείδησης και της οικολογίας. Ναι, καλά άκουσες, η οικολογία έχει (και πρέπει να έχει αν θες και τη γνώμη μου) θέση σε όλους τους τομείς, από το φαγητό μέχρι τη μόδα.

Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερη συγκυρία από την εποχή που διανύουμε δε θα μπορούσε να πετύχει μια τέτοια σκέψη. Μέσα στη εποχή της κρίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους να αναδειχθεί η ελληνική καινοτομία, η πρωτοποριακή σκέψη και η βαθιά επιχειρηματική ηθική/οικολογική συνείδηση είναι τέτοιου είδους κινήσεις. Η πρωτοβουλία Do It Eco αναδεικνύει ακριβώς τους τρόπους για να πετύχουμε αυτό το σκοπό: μας ενημερώνει για τις οικολογικές πρακτικές στην επιχείρηση αλλά και για το πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε την “πράσινη” ιδεολογία στη μόδα. Με μικρά και απλά βήματα είναι δυνατόν να αλλάξουμε λογική και να είμαστε ευέλικτοι καταναλωτές και οι fashionistas αυτό το γνωρίζουν καλά.

 Από τα πολλά events του Do It Eco ξεχωρίζει φυσικά το αυριανό fashion show, που είναι και το κορυφαίο project, στο οποίο οι σχεδιαστές καταθέτουν τις collections και τις ιδέες τους πάνω στο θέμα ‘οικολογική μόδα’ (Δες τη λίστα των σχεδιαστών).

Θα είμαστε όλοι εκεί!!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα doitecoproject.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;