DoitEco Project | Το πρώτο eco-fashion show στην Ελλάδα!

grass_grafitti_doiteco_1

Οι οικολογικές δράσεις και δραστηριότητες που ξεκίνησαν φέτος στη χώρα μας στο πλαίσιο το DoitEcoProject θα κορυφυφωθούν στις 14 Ιανουαρίου με το πρώτο eco-fashionshow στην Ελλάδα.Είναι ένα γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και έχει προσελκύσει τα βλέμματα όχι μόνο ελλήνων αλλά και ξένων συντελεστών.Στην ισχυρή δυναμική και εγκυρότητα του project εντάσσονται οι συνεργασίες με το Aephoria.net και τη μη κερδοσκοπική πλατφόρμα Ecoluxe London, η οποία πιστοποιεί τα eco-outfit.

Στο κτίριο Δ12 στην Τεχνόπολη (Γκάζι) οι μεγαλύτεροι έλληνες σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν 26 δημιουργίες που ετοίμασαν αποκλειστικά για το DoitEco, φτιαγμένες από οικολογικά υλικά, ενώ θα δώσουν το «παρών» και σχεδιαστές-έκπληξη από το εξωτερικό.Σχεδιαστές, που το όνομά τους είναι συνυφασμένο με τη μόδα και την υψηλή αισθητική, θα παρουσιάσουν δημιουργίες από οικολογικά υλικά και θα συμβάλουν εμπράκτως στέλνοντας ένα μήνυμα αειφορίας και ουσιαστικής αγάπης προς το περιβάλλον.

Θα συμμετέχουν οι σχεδιαστές: 5226, Celia Kritharioti, Chara Lebessi, Dimitri Zafiriou, Dreamwish, Dimitri Zafiriou, Eleni Baltagianni, Erifilli, FaliakosbyPetridis, Frida Karadima, GenerationGenerous, Georgina Skalidifeat.Charalambos Nikolaou, H-era by Hera Limniotaki, Kika Ioannidou, Konstantinos Melis by Laskos, Lena Katsanidou, Lol the brand, Loukia, Maraveya, Mumu Organics, Nikos Apostolopoulos, Panos Apergis, Parthenis, Pericles Kondylatos, Smaragdi, Sotiris Georgiou, Totsi by Tota Patsalidou, Vassilis Zoulias.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς συγκαταλέγεται και η εμφάνιση του Fabrizio Bixio Bragheri που θα φιλοτεχνήσει μία opera d’ arte, αποκλειστικά για το DoitEco Project.

Στο πλαίσιο της λαμπερής εκδήλωσης, θα δημοπρατηθούν μία τσάντα Thiros, ειδικά σχεδιασμένη για το DoitEco Athens, δύο ζευγάρια παπούτσια, ζωγραφισμένα στο χέρι από γνωστό καλλιτέχνη, καθώς και μέρος των eco-outfit που θα παρουσιαστούν στο catwalk.Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στη μη κερδοσκοπική οργάνωση«Μαζί για το παιδί».

Τη σημαντικότητα του Project επιβεβαιώνει η στήριξη της Ευρωπαικής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του ΣΕΒΕ.

Λίγα λόγια για το DoitEco Project

Αποτελεί μια σειρά οικολογικών δράσεων και δραστηριοτήτων που έχει ήδη ξεκινήσει στη χώρα μας με αποκορύφωμα το eco-fashionshow που θα γίνει στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, στις 14 Ιανουαρίου. Στην οικολογική και εξωστρεφή δυναμική του project εντάσσονται και οι συνεργασίες με το Aephoria.net και τη μη κερδοσκοπική πλατφόρμα EcoluxeLondon(www.ecoluxelondon.org, www.ecoluxelondonboutique.com), η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την οικολογική και βιώσιμη (sustainable) μόδα. Η Ελλάδα είναι η 7η χώρα παγκοσμίως που θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσά τηςEcoFashionEvent, συνεχίζοντας μια παράδοση καινοτομίας και δημιουργικότητας. Το Βανκούβερ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη και η Κύπρος έδρασαν και περπάτησαν στο catwalk οικολογικά.

To King George Hotel, η Unilever με το Lipton καθώς η ελληνική στρωματοποιία Dimstel επιβεβαιώνουν με την υποστήριξη τους την καινοτομία και τη διαφορετικότητα του Project.

To neolaia.gr στηρίζει το DoitEco Project ως Χορηγός Επικοινωνίας!

Official Website

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;