10 updates που είδες και φέτος στο εορταστικό timeline σου!

facebook-christmas

Αυτός είναι ο πρώτος μου δεκάλογος για φέτος, συνεπώς παρακαλώ για κατακλυσμό likes και σχολίων, ξέρεις, για να πάει καλά η χρονιά.

Λοιπόν, ακολουθεί η λίστα με 10 updates που είδες και φέτος τις γιορτές στο timeline σου (και φήμες θέλουν να τα δεις και του χρόνου, και του παραχρόνου κτλ κτλ).

Τυμπανοκρουσίες αγωνίας, χειροκροτήματα, κομμένες ανάσες και ξεκινάμε:

  1. Ευχές. Σίγουρα, το “καλή χρονιά”, το διάβασες και φέτος πολλές φορές. Αυτό το “καλή χρονιά” update που γίνεται χωρίς κατεύθυνση και που αν το έχει γράψει γκόμενα θα πάρει 500 likes και αν το έχει γράψει ο geek από το διπλανό δωμάτιο μετά από 14 ώρες Warcraft δε θα βγει καν στο timeline σου. Ναι, αυτό.
  2. Βρίσιμο περασμένης χρονιάς. ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία φορά που να μην έχω διαβάσει πως η χρονιά που πέρασε ήταν η χειρότερη από όλες. Το διαβάζω κάθε χρόνο. “Να πάει στο διάολο ο παλιός, να έρθει ο νέος, επιτέλους έφυγε, κτλ κτλ”. Φέτος, βρίζαμε το ’13. Του χρόνου, θα βρίζουμε το ’14. Και ξέρεις, δεν κάνω ποτέ λάθος.
  3. Πολιτικό/αθλητικό σχόλιο. Είναι το σχόλιο που θα δεις τουλάχιστον από 1 άτομο στο timeline σου, έτσι, για να μη χαλάνε οι συνήθειες. Είναι αυτά που ξέρεις πως θα ακούσεις σίγουρα και στο οικογενειακό τραπέζι, από κάποιο θείο ή παππού. Για το καλό.
  4. New year resolutions. Όπως οι “υποσχέσεις του καλοκαιριού“, απλά λέγονται για να ειπωθούν. Ή γράφονται για να γραφτούν. Οι πιο κοινές (όπως έγραψα διαβάζω στο uselessdaily.com) αφορούν απώλεια βάρους, θέματα οργάνωσης, διαχείρισης χρημάτων, διακοπή καπνίσματος. Ναι καλά.
  5. Σχόλια/φωτογραφίες για το φαγητό. Αυτό συνήθως συνδυάζεται με resolution για δίαιτα από Δευτέρα για μείωση τύψεων, φωτογραφία στο instagram με foodporn και after event σχόλιο σχετικά με το πόσο πολύ φάγαμε. Ναι, υπάρχει pattern. Και το neolaia.gr το έχει καταγράψει, γιατί μπορεί.
  6. Σχόλια/φωτογραφίες για το φλουρί. Όσοι το κέρδισαν, μας ενημερώνουν. Όσοι δεν το κέρδισαν, μας ενημερώνουν. Προτείνω τη δημιουργία του hashtag “#namas”.
  7. Σχόλια/φωτογραφίες για ποτά. “Πόσο ήπιαμε”, “πάλι χάλια γίναμε”, “η ομάδα τα σπάει με Moet” κτλ κτλ. Αν περνούσες καλά, δε θα ήσουν στο facebook. Ισχύει σχεδόν πάντα.
  8. Check-in στα μπουζούκια. Αυτό είναι πάντα χωρίς φωτογραφία γιατί δε σου φτάνουν για πρώτο τραπέζι, ενώ παράλληλα ακόμη και αν καθόσαστε, είναι τόσο στριμωγμένα που δε χωράς να γυρίσεις να φωτογραφήσεις την πίστα. Το check-in γίνεται συνήθως μετά τις 2:30, λόγω κίνησης. Αλλά δε θα παραδεχτείς την ταλαιπωρία. Ή τέλος πάντων, όχι την ώρα του check-in. Την επομένη, θα ορκιστείς πως δεν πρόκειται να ξανακάνεις το λάθος. ΝΑΙ. ΚΑΛΑ.
  9. Φωτογραφίες με πούρα. Πάλι συνδυασμένο με το “η ομάδα τα σπάει” κτλ κτλ. @@! Έχουν τόση πλάκα τα κατάλοιπα της εικοσαετίας…
  10. Φωτογραφία (συνήθως γίνεται και profile picture) με κοστούμι, παπιγιόν (ή παπιόν), γραβάτα ή φόρεμα (για τις γκόμενες) που δε θα ξαναβάλεις ποτέ στη ζωή σου και πιστεύεις πως επειδή έβαλες κοστούμι έγινες τουλάχιστον James Bond. Τουλάχιστον.

Αυτά. Ευχαριστώ για την υπομονή και που έφτασες μέχρι εδώ, από αύριο θα δεις το post και σε άλλα sites. Καλή χρονιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;