Το Mynotes για τις γιορτές των Χριστουγέννων ντύνεται… MySanta !

Από neolaia.gr Team 23 Δεκεμβρίου 2013

santaclaus_facebook

Πιστεύεις στον Άγιο-Βασίλη ή όχι;

Το Mynotes για τις γιορτές των Χριστουγέννων ντύνεται… MySanta για να σου προσφέρει ένα μοναδικό δώρο!

Ο Άγιος-Βασίλης κατεβαίνοντας από την καμινάδα, θέλει ένα πιάτο κουλουράκια και ένα ποτήρι ζεστό γάλα για να σου δώσει το δώρο σου…

Ο.. δικός σου Άγιος-Βασίλης θέλει να βρει τις σημειώσεις σου στο mynotes.gr για να σου δώσει το δώρο των 150€!

Διαδικασία διαγωνισμού:
Ανέβασε ότι εκπαιδευτικό υλικό έχεις(σημειώσεις, θέματα εξετάσεων, εργασίες κλπ.) στο site μέχρι τις 31/12/2013 ώστε να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό “MySanta” του mynotes.gr. Μέρος στο διαγωνισμό παίρνουν όλες οι σημειώσεις που έχουν ανέβει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του mynotes (25/3/2013) και αυτές που θα ανέβουν μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού(31/12/2013)

Μπορώ να αυξήσω τις πιθανότητες να κερδίσω;
Φυσικά! Όσο περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό ανεβάσεις, τόσες περισσότερες συμμετοχές έχεις στον διαγωνισμό.
Συμμετοχή ορίζεται το κάθε αρχείο που ανεβαίνει στο site!

Πώς και τι κερδίζω και πώς θα το μάθω;
Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου 2014 και ο τυχερός που θα κερδίσει το ποσό των 150€ θα ανακοινωθεί στο fan page του mynotes στο facebook(https://www.facebook.com/mynotes.gr). Κάνε Like από τώρα για να μάθεις εάν είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός στις 2 Ιανουαρίου και για να συνεχίσεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της φοιτητικής κοινότητας και του mynotes.gr.

Σε περίπτωση που διαγωνιζόμενος έχει την εμφανή πρόθεση να αυξήσει τις συμμετοχές του με αθέμιτα μέσα τα οποία θίγουν την αξιοπιστία του www.mynotes.gr, αποβάλλεται από τον διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ