Είναι σημαντικό να προσφέρεις…

Από neolaia.gr Team 22 Δεκεμβρίου 2013

«Είναι σημαντικό να προσφέρεις»… Με αυτό στο μυαλό, ο Αντώνης Φώτσης, βρέθηκε σε εκδήλωση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που πραγματοποιήθηκε στο Public του Νέου Ψυχικού. Δίπλα του η Μαρία Μπεκατώρου, πρέσβειρα κι αυτή της κίνησης αυτής, αλλά και οι πρωταγωνιστές της συνάντησης, τα παιδιά της χορωδίας του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

Ο Φώτσης φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους, στάθηκε ανάμεσά τους όταν τραγουδούσαν και αναφέρθηκε στην κίνηση που κάνει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»:

«¨Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία όσων οργάνωσαν όλη αυτή την κίνηση. Προσπαθούμε κι εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Πιστεύω όμως ότι η μεγαλύτερη βοήθεια θα δοθεί από τον κόσμο, από όλους εσάς, μέσα από την αγορά των καρτών αυτών, γιατί τα χρήματα θα πάνε σε άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Είναι ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους, όπως είναι μοναδικό και το συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις βοηθήσει ένα παιδί να χαμογελάσει. Γιατί τα παιδιά πρέπει να χαμογελάνε, να παίζουν, να είναι πάντα χαρούμενα… Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτή η ενέργεια δεν αφορά μόνο αυτές τις μέρες, αλλά ισχύει όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Η Μαρία Μπεκατώρου χαρακτήρισε σημαντική την ενέργεια και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που κάνουμε με όλη μας την καρδιά και τη δύναμη της ψυχής μας. Αν θέλετε να βοηθήσετε μια οικογένεια μπορείς να προμηθευτείτε αυτή την κάρτα. Με μία κάρτα των 5 ευρώ μια οικογένεια έχει γεύμα για μία μέρα, με μία κάρτα των 20 ευρώ για μία εβδομάδα».

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επεκτείνοντας το πρόγραμμά της «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» συνεργάζεται με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της εκστρατείας «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» με στόχο την ανακούφιση των άπορων οικογενειών που περιθάλπει.

Σε μία εποχή που η δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήττει ολοένα και περισσότερες οικογένειες η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους καταναλωτές να βοηθήσουν μια ή περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, να αποκτήσουν με αξιοπρέπεια βασικά είδη διαβίωσης.

Για το σκοπό της εκστρατείας, έχουν δημιουργηθεί δυο ειδικές κάρτες, των 5€ και 20€ αντίστοιχα και σύνθημα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» που θα διατίθενται από τα καταστήματα Carrefour και Public Αττικής, Πελοποννήσου και Κρήτης από τις 14 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα από τις κάρτες «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» θα ενισχύουν αποκλειστικά άπορες οικογένειες με παιδιά, – ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας ή θρησκευτικής πίστης,- που ζητούν βοήθεια από τους συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486