Savvina's Stories #2 | Αντιμετωπίζοντας τη κρίση με έμπνευση

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα Χριστούγεννα – και παρόλες τις γνωστές δυσκολίες – λίγο τα φωτάκια, λίγο τα σχετικά τραγουδάκια, λίγο τα αγαπημένα, στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας έχουν βάλει στο ανάλογο mood και δειλά-δειλά αρχίζουμε να σκεπτόμαστε τις μέρες που έρχονται, τα πάρτυ και τα ρεβεγιόν….

Ρίχνουμε μια κλέφτη ματιά λοιπόν στις τάσεις της μόδας και παίρνουμε έμπνευση για τις νύχτες που έρχονται!

image (3)

“Εξωτικές” γούνες με επιρροή disco και grunge αποτελούν ιδανικά πανωφόρια για να αντιμετωπιστεί το κρύο των ημερών αλλα και να εντυπωσιάσουν.
(απο αριστερά προς δεξιά: Roberto Cavalli, Fendi, Versace)

image (4)

“Καρω”. Ιδίως στο κυρίαρχο μοτίβο του κόκκινο με τις grunge επιρροές όπως προτείνεται απο τον Saint Laurent αποτελεί μια ιδιαίτερα πρωτότυπη και νεανική επιλογή.

image (5)
Διαφάνεια και φτερά στρουθοκαμήλου αποτελούν μια άκρως glamorous επιλογή που προσθέτει έξτρα δόσεις κομψότητας και πολυτέλειας.

image (6)
Οι ψηλές δερμάτινες και σουετ μπότες αποτελούν μια από τις δυνατότερες τάσεις του φετινού χειμώνα. Σε συνδυασμό με folk στοιχεία όπως προτείνει ο Balmain σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

image (7)
Grunge. Με σαφείς επιρροές από τη δεκαετία του ’80, λίγο punk, λίγο rock, λίγο heavy metal και πολύ φαντασία μπορεί να δημιουργήσει μια εκκεντρική και σίγουρα νεανική εμφάνιση.

image (8)
Νεανικά μοτίβα με girly καρδούλες, αστεράκια ακόμα και παιδικούς ήρωες από τα αγαπημένα όλων μας κινούμενα σχέδια, όπως χαρακτηριστικά προτείνεται και από τον Saint Laurent.

image (9)
Το μεγαλείο της δεκαετίας του ’60, όπως προσωποποιήθηκε με την Κατρίν Ντενέβ στην αξεπέραστη ταινία “Η ωραία της ημέρας” επανέρχεται στο προσκήνιο. Γούνα σε γυμνό δέρμα, λεπτομέρειες από δαντέλα και βινύλ υπογραμμίζουν άκρως sexy εμφανίσεις.

image (10)
Αγοροκοριτσο. Με μια ρετρό πινελιά και βλέμμα αδιαφορίας, το ανδρόγυνο στυλ μας μεταφέρει στην εποχή των “Αθλίων”. Βελούδινα σακάκια, μεσάτα παντελόνια και γιλέκο συνθέτουν το Comme des Garçons στυλ.

image (11)
Μοχερ. Αγαπημενο και ζεστό ενδείκνυται ακόμα και για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Ο Balmain συνδύασε το Μοχαίρ με γυαλιστερό παντελόνια, αναδεικνύοντας την αντίθεση στην υφή και το ύφος των υφασμάτων.

 

image (12)
Μεταλλικό πλέγμα ντύνει απαλά το στήθος, τους γοφούς και τα πόδια, κρύβοντας μέρη του γυναικείου σώματος, διακριτικά αποκαλύπτοντας άλλα, φευγαλέα υπαινίσσεται το γυμνό.

image (13)
1940’s. Σιλουέτα κλεψύδρα – μαλακοί ώμοι, στενή μέση, στρογγυλεμενοι γλουτοι – αποτελεί το σήμα κατατεθέν μετατρέποντας μας σε σταρς….Λορίν Μπακόλ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Βερόνικα Λέικ και Katherine Hepburn αποτελούν πηγές έμπνευσης.

image (14)
Tailoring. “Κλέβουμε” τα κοστούμια του αγοριού μας, ακόμα και του πατέρα μας, καθώς οι oversized γραμμές ειναι must, δίνουμε έμφαση επιλέγοντας ριγέ μοτίβα και μετατρεπομαστε σε ήρωες του “The Great Gatsby”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;