Κρυφός... Άη-Βασίλης ο Bill Gates

605395_BILL_GATES_SANTA

Το Reddit διοργάνωσε προσφατα το Secret Santa, την ανώνυμη ανταλλαγή δώρων για τις γιορτές, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στο Αμερικάνικο κοινό.

Έτσι, λοιπόν, όπως είναι φυσικό, οι χρήστες άρχισαν να λαμβάνουν και να στέλνουν δώρα μεταξύ τους ανώνυμα.

Ωστόσο, η χρήστης NY1227 έλαβε ένα δέμα από κάποιον Bill που της έστελνε μια λούτρινη αγελαδίτσα κι ένα βιβλίο με τα “Oμορφότερα Tαξίδια του Κόσμου” από το National Geographic. Στη συνέχεια, προσέχοντας το δέμα λίγο καλύτερα, όπως περιγράφει στο post που μοιράστηκε με το υπόλοιπο κοινό του Reddit, πρόσεξε πως συνοδευόταν από την παραπάνω φωτογραφία και μια ιδιοχειρη αφιέρωση από τον αποστολέα του δέματος που δεν ήταν άλλος από τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates.

Πώς; Στο συγκεκριμένο διαδικτυακό event, είχε λάβει μέρος ανώνυμα ο Bill Gates, ο οποίος έστειλε εξ’ ονόματος της κοπέλας μια πραγματική αγελάδα κι ένα αδιευκρίνιστο ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Heifer.org, καθώς και το συγκεκριμένο δώρο στην χρήστρια, ως απόδειξη της καλής του πράξης.

Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, ο Gates κατάφερε να εκπλήξει το κοινό του Reddit και του υπόλοιπου internet και σήμερα να βρίσκεται ως είδηση στα μεγαλύτερα site.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;