Κουβέντες με θέα: 3 Καβάτζες για βραδινές συζητήσεις στο αυτοκίνητο

day3-1Σημερινή μας αποστολή είναι να βρούμε 3 ιδανικά μέρη για κουβέντες με θέα. Το κέντρο της Αθήνας περιβάλλεται από πολλά υψώματα τα οποία το οποία προσφέρουν μοναδική θέα στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο!

day3-2

Δεν θα γίνω κλασσικός λέγοντας σας για τον Υμηττό ή για τον λόφο του Φιλοπάππου, μέρη γνωστά που όλοι έχουμε επισκεφτεί λίγο πολύ. Έτσι λοιπόν μπήκαμε στο Fiat Panda και κατευθυνθήκαμε μέχρι το Δάσος Χαϊδαρίου. Η θέα από το πιο ψηλό σημείο μπορώ να πω πως σε ηρεμεί και είναι ότι πρέπει για μια βραδινή συζήτηση. Αν προσέξεις καλά μπορείς να διακρίνεις και την Ακρόπολη.

Αφήνοντας την πολύ όμορφη θέα του Δάσους Χαϊδαρίου κάναμε μια στάση στην Μεταμόρφωση. Πιο συγκεκριμένα επισκεφτήκαμε την Θέα Δηλαβέρη. Σε αυτό το σημείο μπορείς να κάνεις τα πάντα, να αράξεις με το αυτοκίνητο, να τρέξεις και να κάτσεις για καφέ στο μαγαζί που υπάρχει επάνω.

Το Fiat Panda έχει τα πιο εξελιγμένα συστήματα πέδης όπως ABS / EBD AND BRAKE ASSIST

day3-3

Συνεχίζοντας την βόλτα μας και την αναζήτηση της καλύτερης θέας βρεθήκαμε στο ψηλότερο σημείο της Εκάλης. Η θέα και η ησυχία σε αποζημιώνει με το πιο εντυπωσιακό πράγμα να είναι ο καθαρός βουνίσιος αέρας.

Τέλος να θυμάστε ότι δεν έχει σημασία η βόλτα αλλά η καλή παρέα. Περιμένω τα σχόλια σας με τα μέρη που θα αράζατε εσείς!

Οδηγώντας στα “βουνά και στα λαγκάδια” ακούγαμε τα παρακάτω songs! Την λίστα μπορείς να την ακούσεις και να μοιραστείς με τους φίλους σου!

Φίλοι για #Panda“Η Fiat Group Automobiles Hellas, μας παραχώρησε ένα Fiat Panda 1.3 Multijet για μία βδομάδα, κι εμείς “οργώσαμε” την Αθήνα! Διαβάστε τις ιστορίες των 5 συντακτών του neolaia.gr που βόλταραν με το αμάξι και θα καταλάβετε τι σημαίνει… Φίλοι για #Panda!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
8'
66 - 62
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1