Η

601155_obama_cameron_michelle_selfie

Δύο φωτογραφίες έγιναν πάρα πολύ δημοφιλείς χθες και οι δύο αφορούσαν τον Μπάρακ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα, ενός μοναδικού πολιτικού ηγέτη και υπέρμαχου της Δημοκρατίας και ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη που βλέπετε από πάνω από αριστερά φαίνεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, η πρωθυπουργός της Δανίας Helle Schmidt και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ενώ η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα φαίνεται στα δεξιά να μην “εγκρίνει” την πράξη και να κοιτάζει μπροστά μη συμμετέχοντας.

Έτσι, η φωτογραφία κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου με τους περισσότερους σχολιαστές και αρθρογράφους να επικρίνουν έντονα τους ηγέτες για τη στιγμή που διάλεξαν να φωτογραφηθούν μόνοι τους χαμογελώντας σαν μικρά παιδιά σε ανάλογη πόζα, πόσο μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας κηδείας.

Στη δεύτερη από κάτω, βλέπουμε την Μισέλ Ομπάμα να ζηλεύει!!! Μετά το παγωμένο βλέμμα που έριξε στον Μπάρακ Ομπάμα που φλέρταρε με την πρωθυπουργό της Δανίας, τον σήκωσε από τη θέση του και κάθισε αναμεσά τους για να κόψει μια και καλή το φλερτ.

Και αυτή η φωτογραφία σήμερα σαρώνει στο διαδίκτυο όπου οι περισσότεροι σχολιάζουν τον Μπάρακ Ομπάμα, που φλέρταρε με την πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Θόρνινγκ Σμιτ δίπλα στην οργισμένη Μισέλ Ομπάμα. Βέβαια, ο Ομπάμα εν τέλει μούτρωσε σαν μικρό παιδί.

obama-flirt-new

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;