Εκστρατεία Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους Πληγέντες από τον Τυφώνα Χαϊγιαν

filippines2

Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας καθίσταται επιτακτική, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των πληγέντων. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ αναλαμβάνει, σε συνεργασία με την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, να συντονίσει κάθε δυνατή ενέργεια και πρωτοβουλία, προκειμένου να συγκεντρώσει και να αποστείλει ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα στις Φιλιππίνες.

Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία TARGET PHARMA με τη σειρά HYDROVIT HEALTHCARE, η οποία διατέθηκε να προσφέρει σημαντική ποσότητα ειδών προς ανακούφιση των χιλιάδων πληγέντων από τον τυφώνα.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τον τυφώνα Χαϊγιάν, θα μπορούν να προσκομίζουν τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρώσει στις εγκαταστάσεις του Ε.Ο.ΞΥΝΗ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στις 13 Δεκεμβρίου, 9.00-21.00.

  • Αθήνα: Πατησίων 31, 2105279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, 2104120313
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, 2109640117
  • Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, 2310552406

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτή προσπάθεια. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη στήριξή σας θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στηρίζουμε τη Διεθνή Κοινότητα, Ενθαρρύνουμε τον Εθελοντισμό!

Η δράση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Unesco, χορηγός της εκστρατείας είναι η φαρμακευτική εταιρεία Target Pharma με τη σειρά HYDROVIT Healthcare, ενώ χορηγοί επικοινωνίας η DPG Digital Marketing, ο ραδιοσταθμός Alpha 98.9, η ιστοσελίδα Livemedia.gr, η εφημερίδα και το portal Aggelioforos.gr, η free press εφημερίδα iTech4u, το περιοδικό Soul Magazine, το περιοδικό και το portal About Thessaloniki, το Ora Θεσσαλονίκη, το Athensmagazine.gr, το portal Thestival.gr και το portal Inculture.gr.

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;