3 κοντινές αποδράσεις για σαββατοκύριακο με την παρέα σου [φίλοι για #Panda]

Δεν υπάρχει πιο αναζωογονητικό από μια εκδρομή κοντά στην Αθήνα.

Υπάρχουν τόσο όμορφοι προορισμοί κοντά στην Αθήνα που μπορούμε να επισκεφτούμε κάνοντας τόσα πολλά πράγματα, το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση όρεξη και φυσικά χρόνος.

Μπήκαμε στο Fiat Panda και πήγαμε μέχρι το Λουτράκι. Διάβασε παρακάτω και άλλες δυο πολύ καλές προτάσεις που έχουμε να σου κάνουμε.

Με το Fiat Panda να καταναλώνει 3,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα εκτός πόλης πήγαμε πραγματικά οικονομικά στον προορισμό μας.

IMG_0036Το Λουτράκι είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα ολιγόλεπτο ταξίδι κοντά στην Αθήνα. Το Λουτράκι μπορεί να μοιάζει μικρό όμως έχει τα πάντα.

Κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε μας αρέσει να κάνουμε 2 πράγματα. Το ένα είναι να καφές μπροστά στην παραλία βλέποντας την θάλασσα. Το άλλο είναι φαγητό στα καταπληκτικά μεζεδοπωλεία τα οποία θα τα βρείτε στην παραλιακή.

Πρόταση 1η: Λίμνη Μπελέτσι (παλιότερο post που το ψάχνετε ακόμα και σήμερα)

Λίμνη Μπελέτσι: Ένας άγνωστος παράδεισος, δίπλα μας!

Την λίμνη Μπελέτσι θα την βρείτε στις ανατολικές πλαγιές της Πάρνηθας. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ένας τεχνητός υδροβιότοπος. Τέλος η λίμνη βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων και είναι ιδανική για να ξεσκάσεις το Σαββατοκύριακο.

Πρόταση 2η: Σούνιο

sounion_day

Αν έχει καλό καιρό μια βόλτα στο Σούνιο είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Μια ώρα μακριά από το κέντρο η θέα θα σας αποζημιώσει.

Σου προτείνουμε να δεις το ηλιοβασίλεμα από τον αρχαίο ναό ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον μύθο του του Θησέα και του Μινώταυρου.

Φίλοι για #Panda“Η Fiat Group Automobiles Hellas, μας παραχώρησε ένα Fiat Panda 1.3 Multijet για μία βδομάδα, κι εμείς “οργώσαμε” την Αθήνα! Διαβάστε τις ιστορίες των 5 συντακτών του neolaia.gr που βόλταραν με το αμάξι και θα καταλάβετε τι σημαίνει… Φίλοι για #Panda!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;