Οι 5 πιο

teli1

Ψάχνοντας τις πιο “παρεΐστικες” καφετέριες της Αθήνας μπήκαμε και οι 5 στο Fiat Panda και αρχίσαμε να βολτάρουμε και φυσικά να πίνουμε πολλούς μα πολλούς καφέδες.

Πρώτη μας στάση στην Πανόρμου όπου παρκάραμε χωρίς κανένα πρόβλημα σε κάποιο στενάκι της πολύ αγαπημένης μας περιοχής. Λίγα μέτρα από το μετρό θα βρείτε το Μπραφ Cafe.

Tailor made

Δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε την Πλατεία της Αγίας Ειρήνης. Δεν δυσκολευτήκαμε να παρκάρουμε με το Fiat Panda.

Με την ηλεκτρική υποβοήθηση και την επιλογή “City” το τιμόνι γίνεται πάρα πολύ ελαφρύ με αποτέλεσμα το πάρκινγκ να γίνεται διασκέδαση.

Εκεί ήπιαμε καφέ στο Tailor Made όπου ο ανοιχτός και παιχνιδιάρικος χώρος του θα σε εντυπωσιάσει (αν δεν το έχεις ήδη επισκεφτεί). Ένας ακόμα λόγος που σου προτείνουμε να το επισκεφτείς είναι η ποιότητα του καφέ, καθώς το μαγαζί εισάγει καφέ από όλο τον κόσμο. 

Η χαλαρή του ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις  funky, rock, alternative, jazz μουσικές του επιλογές μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ο χώρος απλός και φιλόξενος ότι πρέπει για να αράξεις με την παρέα σου.

menta

Ένα μαγαζί που είναι ιδανικό για να ξεκουραστείς ύστερα από μια Σαββατιάτικη βόλτα είναι η Μέντα στην Κηφισιά. Ο λόγος που μπαίνει στην λίστα με τις 5 πιο παρεΐστικες καφετέριες της Αθήνας είναι ότι όταν κάνει καλό καιρό τα τραπεζάκια έξω είναι ότι πρέπει για έναν χαλαρό καφέ στο κέντρο της Κηφισιάς.

Συνεχίζοντας την βόλτα μας κάναμε μια στάση στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αγαπημένο μας μαγαζί η Hacienta. Από όλα όσα έχω αναφέρει αυτό είναι ίσως το πιο παρεΐστικο μέρος.

Μπορείς να απολαύσεις από καφέ μέχρι ούζο παίζοντας τάβλι, κάρτες και πολλά άλλα επιτραπέζια.

Τελειώνοντας την βόλτα μας βρεθήκαμε στον Άλιμο όπου επισκεφθήκαμε το Premier Cafe. Ο χώρος του ωραίο και πολύχρωμος ότι πρέπει για να έναν απολαυστικό απογευματινό καφέ παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους.

Φίλοι για #Panda: “Η Fiat Group Automobiles Hellas, μας παραχώρησε ένα Fiat Panda 1.3 Multijet για μία βδομάδα, κι εμείς “οργώσαμε” την Αθήνα! Διαβάστε τις ιστορίες των 5 συντακτών του neolaia.gr που βόλταραν με το αμάξι και θα καταλάβετε τι σημαίνει… Φίλοι για #Panda!”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1