Video game εμπνευσμένο από... την Τζέιν Όστεν

Ένα νέο video game και αρκετά πρωτότυπο με το όνομα Ever, Jane μόλις πέτυχε το στόχο της συμπλήρωσης του ποσού των 100.000 δολαρίων στο σάιτ Kickstarter.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα, που προήλθαν από δωρεές χρηστών, είναι το ποσό που ζητούσε η εμπνεύστριά του, για την περεταίρω ανάπτυξή του.

Μάλιστα, το Ever Jane, είναι εξ’ ολοκλήρου δημιούργημα της Judy Tyrer, η οποία είναι στέλεχος γνωστών εταιρειών ανάπτυξης software και μεγάλη fan των online παιχνιδιών στρατηγικής και ρόλων (MMORPG), αλλά και της Τζέιν Όστεν.

Έτσι, λοιπόν, επειδή ένιωθε ότι έλειπε ένα τέτοιο παιχνίδι που θα μεταφέρει τους παίκτες στα Γεωργιανά σαλόνια και τους χορούς, αντί σε μάχες με δράκους μέσα σε μπουντρούμια, αποφάσισε να το προχωρήσει το εγχείρημά της.

Το παιχνίδι, θα χρησιμοποιεί γνωστά συστήματα όπου οι παίκτες θα κτίζουν το χαρακτήρα αποδίδοντάς τους αρετές και “ειδικές” δυνάμεις, όμως τα όπλα τους δεν θα είναι σπαθιά και ξόρκια, αλλά το κουτσομπολιό και οι προσκλήσεις σε χορούς και tea party, ενώ θα επιβραβεύονται η ευγένεια και η αίσθηση του καθήκοντος.

Επίσης, στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, στο Kickstarter, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το Demo του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει μια πίστα και μερικούς χαρακτήρες για εξερεύνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
76'
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
39'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
50 - 45
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;