Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: “Ένα ή Κανένα” στο Pantheon Theater

Η πιο αναμενόμενη συνεργασία της χρονιάς είναι εδώ! 

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής. Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου από τα πρώτα τους βήματα, σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες, έρχονται να δυναμιτίσουν την Αθήνα με μία μοναδική και ιδιαίτερη παράσταση που αλλάζει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας στην πόλη.

Oι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώνονται για να μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάμε από αυτούς, τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά μέσα από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη. “Ένα ή Κανένα”, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία, μια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 20 Δεκεμβρίου.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την παράσταση «Ένα ήΚανένα» είναι το Pantheon Theater.Ένας

μοναδικά υπέροχος θεατρικός και συναυλιακός χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών.Μία νέα σκηνή στο κέντρο της Αθήνας που θα φιλοξενεί μουσικό-θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου με σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγει με μία λαμπερή πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και για 4 ημέρες την εβδομάδαμια νέα και εντυπωσιακή παραγωγή ανεβαίνει στο Pantheon Theater, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα».

Αντώνης Ρέμος – Άννα Βίσση στο Pantheon Theater.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;