“I Change We Change” από το TEDx University of Piraeus

Εκδήλωση-φωτογραφία

Για άλλη μια φόρα, το TEDx University of Piraeus ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει!

Μετά την επιτυχία του περσινού συνεδρίου, η ομάδα του TEDx University of Piraeus σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διοργανώνει στις 9 Δεκεμβρίου, την εκδήλωση με θέμα “I Change We Change”. Σκοπός είναι να δώσει στο κοινό μια ιδέα σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στο επίσημο συνέδριο που διοργανώνουν για τον Απρίλιο. Θα ανακοινωθεί μάλιστα για πρώτη φορά και το θέμα του.

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να απολαύσουμε ενεργούς φοιτητές άλλα και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς να μιλούν για τις εμπειρίες, τις καινοτόμες ιδέες και τα όνειρα τους, τα οποία έκαναν πραγματικότητα και τους οδήγησαν στην επιτυχία.

Ένας επιπλέον λόγος για να παρακολουθήσετε αυτή την εκδήλωση, είναι και το γεγονός ότι μετά από τις ομιλίες θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση για τους παρευρισκόμενους η οποία θα αφορά στη δημιουργία ενός σωστού βιογραφικού που θα αναδεικνύει πλήρως τις δεξιότητες του υποψηφίου και θα ανταποκρίνεται στην ανταγωνιστικότητα εύρεσης εργασίας του σήμερα.

Επίσης η ομάδα του TEDx University of Piraeus θα ενημερώσει το κοινό για κάποιες από τις καμπάνιες που έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν και για το πώς οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτές.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το TEDx University of Piraeus σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 09/12, ώρα 09.30, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στην αίθουσα συνεδρίων (πορτοκαλί αμφιθέατρο). Θα προηγηθεί επιλογή βιογραφικών προς βελτίωση που το ίδιο το κοινό θα παραδώσει στην έναρξη της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής σας εδώ.

Το neolaia.gr στηρίζει το TEDx University of Piraeus ως χορηγός επικοινωνίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;