EESTEC | Android Competition με την υποστήριξη της Google

901987_10151860548042725_1089947404_o

Ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός Android της EESTEC έφτασε και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Google, αναζητώντας τις καλύτερες εφαρμογές Android στην Ευρώπη! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η EESTEC διοργανώνει έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημιουργικούς διαγωνισμούς, προσκαλώντας νέους έως 30 ετών να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να υλοποιήσουν μια μοναδική εφαρμογή Android που θα χρησιμοποιηθεί από απλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Νέοι με πάθος και αγάπη για τον προγραμματισμό, θα σχηματίσουν ομάδες το πολύ τριών ατόμων και θα διαγωνιστούν, με σκοπό την υλοποίηση μιας καινοτόμου ιδέας που θα αλλάξει τα δεδομένα, και θα αναδειχθεί ανάμεσα σε πολλές άλλες ιδέες. Οι νέοι αυτοί θα εξασκήσουν τις ικανότητές τους όχι μόνο στον προγραμματισμό σε τεχνολογία Android αλλά και στον σχεδιασμό (design) , κάνοντας το “προϊόν” τους ακόμα πιο ανταγωνιστικό και εύχρηστο για απλούς χρήστες Android.

Ο διαγωνισμός Android της EESTEC, θα διαρκέσει περίπου τρεις μήνες και θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Αρχικά, οι επίδοξοι προγραμματιστές και designers, θα πρέπει να υποβάλουν τις ιδέες τους για εφαρμογές μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Σε δεύτερη φάση, οι ομάδες θα πρέπει να υποβάλουν τις εφαρμογές τους,σε τελική μορφή μέχρι τις 16 Μαρτίου 2014.

Οι εφαρμογές θα εκτιμηθούν από ένα συμβούλιο καθηγητών και ειδικών σε Android τεχνολογία, και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αναδειχθούν οι τρεις καλύτερες εφαρμογές. Οι νικήτριες ομάδες από όλο τον κόσμο, θα λάβουν χρηματικό έπαθλο και θα είναι προσκεκλημένες στην τελετή απονομής η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Μάιο 2014.

Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται επιτυχημένα για δύο συνεχόμενες χρονιές, έχοντας αναδείξει αξιόλογες και μοναδικές ιδέες, νέων μηχανικών και προγραμματιστών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να υλοποιήσουν την ιδέα τους και να διαγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας διαγωνισμός, ο οποίος ξεπερνάει τα συνήθη δεδομένα και αποτελεί πρόκληση για τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Τα βραβεία που προσφέρει η Google για τις τρεις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού είναι :

  • ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ: Δωρεάν ενεργοποίηση λογαριασμού στο Google Play και 1000 ευρώ
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ: Δωρεάν ενεργοποίηση λογαριασμού στο Google Play και 500 ευρώ
  • ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ: Δωρεάν ενεργοποίηση λογαριασμού στο Google Play

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, είτε στέλνοντας email (στα αγγλικά) στο android.competition[at]eestec.net

Μπορείτε να βλέπετε, επίσης, τις τελευταίες ενημερώσεις για το διαγωνισμό από την επίσημη σελίδα του EESTEC Android Competition.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
50 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;