Douleutaras.gr | Εργοδότες και douleutarades έρχονται σε επαφή!

About_Us_Photo_1024x768_A06

Συνεχίζοντας την παρουσίαση ελληνικών startup επιχειρήσεων, σήμερα φιλοξενούμε το Douleutaras.gr! Την πρώτη ελληνική κοινότητα freelancing όπου εργοδότες και douleutarades έρχονται σε επαφή!

Πάμε να τους γνωρίσουμε λοιπόν!

Ποιοι είστε;

Ο douleutaras.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, του design, του marketing και του business development. Η ομάδα αριθμεί οκτώ μέλη, κάθε ένα από τα οποία έχει συγκεκριμένο ρόλο και αρμοδιότητες. Σας παραθέτουμε μίνι βιογραφικά τους:

Ο Ανδρέας ως ο general manager της εταιρίας διευθύνει, οργανώνει και συντονίζει τα μέλη της ομάδας του Δουλευταρά. Είναι κάτοικος Λονδίνου όπου και έκανε δύο μεταπτυχιακά (αλλά πηγαινο-έρχεται Ελλάδα πολύ συχνά). Στο Λονδίνο εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, έχοντας, αναλάβει πρότζεκτς για πολυεθνικές όπως οι Tesco, Pizza Hut, Nestle, ενώ έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Ο Ιωάννης είναι ένας εκ των συνιδρυτών και ο product manager της ομάδας. Σε ηλικία 18 ετών ίδρυσε το StivoZ.gr, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα για το στίβο στην Ελλάδα, όντας παράλληλα πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος. Σπουδές σε πληροφορική και χρηματοοικονομικά με μεγάλη εμπειρία στο freelancing. Αυτή τη στιγμή δουλεύει ως αναλυτής δεδομένων στη Νέα Υόρκη, όπου και έκανε το μεταπτυχιακό του.

Ο Νίκος είναι έμπειρος οικονομικός αναλυτής με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία. Είναι κάτοχος MBA μεταπτυχιακού διπλώματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων. Στο Δουλευταρά έχει το ρόλο του operations manager, ο οποίος αφορά την εκτέλεση των καθημερινών λειτουργιών, τη διασφάλιση της τήρησης των διοριών, καθώς και την οικονομική διαχείριση της εταιρίας.

Η Μυρτώ, ως marketing manager της ομάδας, ασχολείται με την προώθηση και προβολή του Δουλευταρά. Παράλληλα, κάνει έρευνα για το διδακτορικό της στη Βαρκελώνη, στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Στο παρελθόν η Μυρτώ εργαζόταν σε τμήματα marketing πολυεθνικών εταιρειών όπως η L’oreal και η Coty, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες κυρίως στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Ο Γιώργος είναι ένας από τους 2 προγραμματιστές/μηχανικούς του Δουλευταρά. Αν και μόλις 23 ετών, ο Γιώργος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του έχοντας εργαστεί σε τεχνικά πρότζεκτς για μεγάλες εταιρείες. Παράλληλα είναι τελειόφοιτος στη σχολή πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ. Όταν δεν προγραμματίζει για το Δουλευταρά, συνήθως θα τον βρείτε, να παίζει μπάσκετ.

Η Αριάδνη είναι τελειόφοιτη στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Μέσω του ρόλου της στο Δουλευταρά η Αριάδνη διαχειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα, μέσω των οποίων προβάλλει τις υπηρεσίες μας, ενώ παράλληλα αναπτύσσει και διατηρεί ενεργή τη σχέση του Δουλευταρά με την κοινότητα των χρηστών του.

Ο Άρις είναι ένας έμπειρος designer, έχοντας σχεδιάσει διάφορες εφαρμογές για εταιρείες όπως η Tag Heuer, Diageo, Volkswagen, Sony, και πολλές άλλες. Στο Δουλευταρά είναι υπεύθυνος για την αισθητική απεικόνιση της ιστοσελίδας μας διασφαλίζοντας ότι είναι όσο πιο εύχρηστη γίνεται για τους χρήστες της.

Ο Αλέξανδρος είναι πολύ έμπειρος μηχανικός λογισμικού με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Έχει συνεργαστεί με γνωστές μεγάλες εταιρείες όπως η Microsoft, με μεγάλους τραπεζικούς ομίλους και έχει υλοποιήσει πληθώρα πρότζεκτς λογισμικού μεγάλης κλίμακας. Στον Δουλευταρά ο ίδιος και ο Γιώργος έχουν αναλάβει σε συνεργασία τα τεχνικά και προγραμματιστικά θέματα.

Τι είναι το douleutaras.gr;

Ο douleutaras.gr είναι μια ελληνική online πλατφόρμα, που φέρνει σε επαφή ανθρώπους με διάφορες δεξιότητες και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο εργασίας, με οποιονδήποτε ψάχνει τον κατάλληλο επαγγελματία για προσωπικό ή εταιρικό πρότζεκτ δεδομένης χρονικής διάρκειας. Αν ψάχνεις για ευέλικτη εργασία, που να σου προσφέρει είτε ένα βασικό είτε ένα πρόσθετο εισόδημα, ή αναζητάς, να προσλάβεις τον κατάλληλο επαγγελματία, το νέο αυτό site δημιουργήθηκε, για να σε βοηθήσει.

Πώς μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να το χρησιμοποιήσει;

Η διαδικασία είναι απλή: ο υποψήφιος «δουλευταράς» μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα ένα προφίλ να συμπληρώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει και να στείλει προσφορές σε «εργοδότες», που αναζητούν αντίστοιχες υπηρεσίες. Αντίστοιχα, ο «εργοδότης» συμπληρώνει το προφίλ του, αναρτά περιγραφή του πρότζεκτ και επικοινωνεί με «δουλευταράδες» με τα κατάλληλα προσόντα.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του douleutaras.gr και ποιες οι φιλοδοξίες σας γύρω από αυτό;

Στόχος του douleutaras.gr είναι, να εκδημοκρατίσει το χώρο της προσφοράς και της πρόσληψης υπηρεσιών στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε πολίτη, να αξιοποιήσει τις ικανότητές του, αλλά και να εντοπίσει άλλους χρήσιμους επαγγελματίες, με ευκολία και διαφάνεια. Ο douleutaras.gr φιλοδοξεί, να διευκολύνει την ανάληψη εργασίας χωρίς μεσάζοντες, αξιοποιώντας την πληθώρα ταλέντου αλλά και ζήτησης για ανεξάρτητους επαγγελματίες στη χώρα μας.

Το όνειρο μας είναι το douleutaras.gr, να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη δημιουργία ενός νέου εργασιακού μοντέλου, όπου η αυτοαπασχόληση θα είναι εξίσου, αν όχι ακόμα και πιο ελκυστική προοπτική σε σχέση με τις επιλογές της μόνιμης ή μερικής απασχόλησης.

Τέλος, από τη μέχρι τώρα πορεία σας, τι συμβουλές θα δίνατε στους νεότερους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους start up;

Καταρχήν η αρχική ιδέα έχει το μικρότερο ποσοστό σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους παράγοντες, που συμμετέχουν στη διαδικασία δημιουργίας μίας επιτυχούς επιχείρησης.

Τα σημαντικότερα συστατικά για μία επιτυχημένη startup, είναι η ποιότητα και η συνοχή της ομάδας, η οποία θα υλοποιήσει την αρχική ιδέα, καθώς και η εκτέλεση της ιδέας αυτής. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάποιον, που ενδιαφέρεται, να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, να ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο, για να βρει τους κατάλληλους συνοδοιπόρους και να αποσαφηνίσει το ρόλο του καθενός από αυτούς. Η εκτέλεση αφορά τον τρόπο, με τον οποίο θα επιλέξει η επιχειρηματική ομάδα, να υλοποιήσει την ιδέα και τα μέσα, που θα χρησιμοποιήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Μία ιδέα μπορεί, να υλοποιηθεί με πολλούς τρόπους, συνήθως όμως μόνο ένας μπορεί, να οδηγήσει στην επιτυχία.

Οπότε συνολικά θα τους συμβουλεύαμε, να αφιερώσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου τους, τουλάχιστον στην αρχή, για τη στελέχωση της ομάδας τους, να μάθουν όσο γίνεται καλύτερα την αγορά και τους υποψήφιους πελάτες τους και να δουλέψουν σκληρά για την επίτευξη των στόχων τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;