Αντιδράσεις για το τεράστιο μπαούλο Louis Vuitton στη Μόσχα

lv1

Να αποσυναρμολογηθεί το πελώριο installation μπαούλο της Louis Vuitton που έχει εγκατασταθεί στην Κόκκινη Πλατεία τις τελευταίες ημέρες απαίτησε το Κρεμλίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η ύψους 9 μέτρων κατασκευή θα στέγαζε στο εσωτερικό της μια έκθεση με συλλεκτικά μπαούλα του οίκου.

Μάλιστα, από τη πρώτη στιγμή των εργασιών τοποθέτησης της δεν έγινε ευπρόσδεκτη από τις συντηρητικές παρατάξεις και αρκετούς κόλπους της προεδρίας οι οποίοι φαίνεται να επιδιώκουν την απομάκρυνσή του, ενώ μετά το σάλο που ξέσπασε στα media αλλά και τις κακές εντυπώσεις που άφησε σε πλήθος εξίσου συντηρητικών Ρώσων πολιτών, φαίνεται πως εκπρόσωπος της δημαρχίας έστειλε διάβημα προς τους υπεύθυνους του εμπορικού κέντρου που είχαν διοργανώσει το event αλλά και γραφεία του οίκου στο Παρίσι, απαιτώντας να απομακρυνθεί.

Ωστόσο, σήμερα όπου έγινε γνωστό το ζήτημα της απομάκρυνσης του, φαίνεται πως το μπαούλο τελικά θα εξακολουθεί να προκαλεί πονοκέφαλο στη Ρωσική Κυβέρνηση, καθώς η απόφαση αυτή δέχτηκε αυστηρή κριτική από βουλευτές και εκπροσώπους πολιτών οι οποίοι ισχυρίζονται πως κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ακόμη ένα πλήγμα στην ήδη υπερβολικά συντηρητική εικόνα της χώρας.

Επιπλέον, υπενθύμισαν πως το μπαούλο είχε πάρει έγκριση και νόμιμη άδεια και πως θα φιλοξενούσε ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα γεγονός μιας και τα κέρδη από τις πωλήσεις επρόκειτο να διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του μοντέλου Νατάλια Βοντιάνοβα Naked Hearts, υπέρ των παιδιών με αναπηρίες.

Τέλος, ακόμη και τώρα το μπαούλο παραμένει στη θέση του και δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία απομάκρυνσης του, ενώ η απάντηση των συνεργείων που βρίσκονται εκεί είναι πως δεν έχουν λάβει καμία επίσημη εντολή για να ενεργήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;