Σχέδιο Αθηνά | 150 κλήσεις για απολογία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης | Χωρίς θέρμανση από την αρχή του 2013Περίπου 150 κλήσεις επέδωσε η αστυνομία σήμερα το πρωί σε διοικητικούς και εκπαιδευτικούς του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις και τις καταλήψεις στις οποίες προχώρησαν αντιδρώντας στο σχέδιο Αθηνά.

«Στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων συκοφαντούνται και διασύρονται καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και οι οικογένειες τους για την συνεισφορά τους στον αγώνα ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» για το οποίο το Ίδρυμα δικαιώθηκε πείθοντας την Πολιτεία για τη διατήρηση της αυτοτέλειας του Ιδρύματος»

Ο Σύλλογος υπαλλήλων
Σχετικά με το θέμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει:
Α.Οι κινητοποιήσεις ήταν πάντα ειρηνικές και δεν είχαν στοιχεία βίας και παρακώλυσης συγκοινωνιών, αλλά αποσκοπούσαν στην ενημέρωση του κοινού και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ενημέρωση των οδηγών διερχομένων οχημάτων από την περιοχή των Μαλγάρων.
Β.Μετά την διανομή εντύπου υλικού, εντός χρονικού διαστήματος είκοσι (20) λεπτών, αποχωρήσαμε της περιοχής.
Γ.Μετά από διάστημα έξι (6) μηνών, η εισαγγελική αρχή απέστειλε κλήσεις για ανακρίσεις και παροχή εξηγήσεων σε όποιο όχημα βρέθηκε στα διόδια Μαλγάρων.
Δ.Επειδή θεωρούμε ότι δεν διαπράξαμε ουδεμία πράξη βίας και παρακώλυσης συγκοινωνιών αφού τα οχήματα διέρχονταν κανονικά και ενημερώναμε με το έντυπο υλικό.
Ε.Επειδή θεωρούμε ότι άν υπήρχε θέμα βίας και παρακώλυσης συγκοινωνιών τα αρμόδια αστυνομικά όργανα είχαν κάθε δυνατότητα συλλήψεων και παραπομπής στα αρμόδια δικαστικά όργανα, (αυτόφωρος διαδικασία).
Ζ.Επειδή, τηλεοπτικά κανάλια πήραν πλάνα και παρουσίασαν την ειρηνική διαδήλωση
Η. Θεωρούμε ότι όλα γίνονται στον βωμό της κατατρομοκράτησης όλων για το μέλλον και ζητάμε την ενεργοποίηση κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη να σταθεί αλληλέγγυα σε κάθε προσπάθεια διάδοσης της ελεύθερης έκφρασης γνώμης και ιδεών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;