petrakos

Αφού πρώτα το επιβάλλει στους πολίτες, μετά αρνείται να το καταβάλλει καταγγέλλει για το κυβερνών κόμμα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκος

Δήλωση καταγγελίας της ΝΔ για αποκαλύψεις του περιοδικού “Hot Doc” για αποφυγή πληρωμής ακόμα και μετά από χαριστικές ρυθμίσεις του κυβερνώντος κόμματος της ΔΕΗ για το ρεύμα που καταναλώνει, αλλά και του Ειδικού Τέλους – «χαράτσι» προς το υπουργείο Οικονομικών, εξέδωσε ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος. Ο Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει την προσωπική ευθύνη του προέδρου και πρωθυπουργού Σαμαρά, ενώ κλείνει τη δήλωσή του αναφέροντας ότι «Η προκλητικότητα με την οποία συμπεριφέρεται η ηγεσία της Ν.Δ. προς τη ΔΕΗ αλλά και προς το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει όρια»!

Η δήλωση Πετράκου:

«Η αποκάλυψη του περιοδικού HOT DOG, για τα χρέη της Ν.Δ. προς τη ΔΕΗ και προς το ΥΠΟΙΚ (για το χαράτσι), αφήνει έκθετη τη Ν.Δ. αλλά και τον πρόεδρό της και πρωθυπουργό κ. Σαμαρά.

Το θέμα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις διότι η Ν.Δ. κατ’ επανάληψη επέδειξε προκλητική ασυνέπεια και παραβίασε όλες τις χαριστικές ρυθμίσεις που της έκανε η διοίκηση της ΔΕΗ, για να εξοφλήσει το χρέος της, κατά παράβαση και του κώδικα προμήθειας και των διατάξεων για τους διακανονισμούς.

Επιπλέον είναι ιδιαίτερα προκλητικό να χρωστάει όπως αναφέρει το περιοδικό ακόμη και δόσεις του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων γνωστό ως “χαράτσι”.

Όταν τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Όταν πάνω από 350.000 οικογένειες στερούνται το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.

Όταν κατάσχονται πρώτες κατοικίες για πολύ μικρότερες οφειλές και η κυβέρνηση καταγγέλλει ως “απανταχού τζαμπατζήδες” τους φτωχοποιημένους πολίτες, και επικαλείται τη νομιμότητα ως προς τις υποχρεώσεις τους.

Είναι αδιανόητο η Ν.Δ. να επικαλείται την οικονομική κρίση ως δικαιολογία για να αποφύγει την καταβολή των υποχρεώσεών της. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί τζαμπατζήδες αντιμετωπίζοντας τις Δημόσιες επιχειρήσεις ως κομματικά φέουδα.

Η προκλητικότητα με την οποία συμπεριφέρεται η ηγεσία της Ν.Δ. προς τη ΔΕΗ αλλά και προς το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει όρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;