Coin | Μια νέα

Αυτή είναι η Coin και είναι η νέα κάρτα που έχει βάλει στόχο να αντικαταστήσει όλες τις υπόλοιπες κάρτες στο πορτοφόλι μας και να μας απαλλάξει από τα περιττά… βάρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρόσφατο παρελθόν έχουν εμφανιστεί πολλές εφαρμογές, όπως το Square και το Google Wallet, που επιζητούν μια θέση είτε στο smartphone είτε στο πορτοφόλι μας, με σκοπό να συγκεντρώσουν όλες τις ηλεκτρονικές και μή συναλλαγές μας κάτω από την ίδια “στέγη”.

Όμως, τo project Coin, που βρίσκεται σε φάση crowd sourcing -δηλαδή αναζήτηση χρηματοδοτών και δωρεών online- αποτελείται από μια κάρτα που θα γίνεται δεκτή από όλα τα μηχανήματα και στην ουσία θα ενσωματώνει όλες τις πιστωτικές μας κάρτες σε μία, υποβοηθούμενη από έναν ‘έξυπνο’ μηχανισμό που απομνημονεύει τα στοιχεία της κάθε μιας και τα επαναφέρει, ανάλογα με την πληρωμή που επιθυμούμε.

Μάλιστα, σε αυτό βοηθάει και ένα ειδικό εξάρτημα που προσαρτάται στο κινητό και λειτουργεί ως προσωπικό μηχάνημα ανάγνωσης καρτών.

Όσον αφορά στην ασφάλεια, εάν την ξεχάσετε σε κάποιο κατάστημα, η κάρτα αναγνωρίζει ότι απομακρύνεστε από αυτήν -επικοινωνόντας με το κινητό- και σας στέλνει μήνυμα, ενώ μπορεί να αυτοακυρωθεί στην περίπτωση κλοπής και κακόβουλης χρήσης.

Τέλος, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η επίσημη κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για το Καλοκαίρι του 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;