Ένα time-lapse με 13 εκατομμύρια views για τον άστεγο βετεράνο Τζιμ Γουλφ

Από Irina_def 14 Νοεμβρίου 2013

Τα 13 εκατομμύρια views ξεπέρασε από την περασμένη εβδομάδα μέχρι σήμερα το time-lapse βίντεο με πρωταγωνιστή τον άστεγο βετεράνο του αμερικανικού στρατού, Τζιμ Γουλφ.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο μέσα σε δύο λεπτά το κουρασμένο πρόσωπο του Τζιμ Γουλφ χάνεται και ο ίδιος μοιάζει σαν μόλις να βγήκε από το χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ.

Μάλιστα, ο 54χρονος είναι εδώ και χρόνια άπορος, άστεγος και αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ μετά το βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε ο παραγωγός Ρομπ Μπλις για λογαριασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Degage Ministries, o Τζιμ αποφάσισε να ξεκινήσει συνεδρίες με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς και να ζήσει με την αδελφή του.

Φυσικά, η ιστορία του Γουλφ δεν είναι η πρώτη αυτού του είδους που συγκίνησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού το Σεπτέμβριο συγκεντρώθηκαν από δωρεές περισσότερα από 110.000 δολάρια για τον Γκλεν Τζέιμς, τον άστεγο της Βοστώνης που έγινε επίσης βίντεο επειδή βρήκε μια σακούλα με 26.000 δολάρια σε μετρητά και σε επιταγές και τα επέστρεψε στην αστυνομία.

Τέλος, το βίντεο με τον Τζιμ Γουλφ δόθηκε στη δημοσιότητα ανήμερα του εορτασμού της ημέρας που οι Αμερικανοί τιμούν τους βετεράνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ