Πολυτεχνείο 2013 | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της επετείου

Αττική | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει 17 Νοέμβρη

Εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, γύρω από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος από την Παρασκευή 15 έως το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013.

Ωστόσο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 17/11 την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, όπως και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Έχουν σχεδιαστεί και πρόκειται να ληφθούν μέτρα για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Προς τους οδηγούς τώρα, από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, παρακαλούνται να αποφεύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;