Γκρινιάζουν αλλά ως συνήθως ψηφίζουν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

skandalidis

Ψήφο ανοχής βαφτίζουν Σκανδαλίδης και Μωραΐτης την ψήφο εμπιστοσύνης που παραχωρούν το βράδυ στην ασθμαίνουσα συγκυβέρνηση

«Ο κ.Σαμαράς είναι πρωθυπουργός με παραχώρηση του ΠΑΣΟΚ. Αν νιώθει ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί, μπορούν να βρεθούν και άλλες λύσεις. Δίνουμε ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση η οποία δεν πρέπει να δοκιμάζει την αντοχή αυτής της ανοχής.», δήλωσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ενώ κι ο «πάλιουρας», διαγραφείς και επιστρέψας, Κώστας Σκανδαλίδης, είπε στην τοποθέτηση του για την πρόταση μομφής Τσίπρας στη Βουλή προς τα υπουργικά έδρανα ότι «Παίρνετε και σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης μας. Ουσιαστικά, πρόκειται για υφαρπαγή, γιατί δεν σας ανήκει, αλλά με αναγκάζετε να τη δώσω. Γι’ αυτό, δεν είναι λευκή επιταγή ούτε προδικάζει την αυριανή μέρα».

Σας θυμίζουν τα γνωστά των ψηφοφοριών των μνημονίων; Αν δεν έχετε πάθει αλτσχάιμερ, όπως επιθυμεί η συγκυβέρνηση να πάθουμε όλοι, μάλλον θυμάστε ότι είναι οι γνωστές «γκρινίτσες» πριν τα σηκωμένα χεράκια υπεράσπισης της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας των τελευταίων ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;