Η νέα ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού

ragbi

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ίδρυση τμήματος ράγκμπι προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα ακόμη τμήμα και να προσθέσει ένα ακόμη ομαδικό άθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο μένοντας πιστός στους σκοπούς της ίδρυσής του που είναι η διάδοση και ανάπτυξη της σωματικής αγωγής και η διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και της ηθικής αγωγής της ανακοινώνει στους φίλους του Συλλόγου ότι έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την ίδρυση τμήματος ράγκμπι!

Στο πλαίσιο αυτό και για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει σε μια σειρά αγώνων (τουρνουά) με στόχο την προώθηση, τη διαφήμιση και τη διάδοση του αθλήματος του Ράγκμπι στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη το μεσημέρι στη Λεωφόρο έγινε μια πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας των παικτών και της διοίκησης του Παναθηναϊκού, λίγο πριν τους πρώτους αγώνες του υπό ίδρυσης τμήματος, το οποίο και αναμένεται να «μαγέψει» τον κόσμο του Τριφυλλιού”.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Σας καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Υγεία να έχουμε γιατί όταν έχουμε υγεία μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα γιατί εμείς στον Παναθηναϊκό θέλουμε να προχωράμε μπροστά, παρά την κρίση που περνά η πατρίδα μας και όλες τις δυσκολίες που έχουμε όλοι στις δουλειές μας, εμείς στον Παναθηναϊκό, τα αθλήματα τα οποία καλλιεργούμε θέλουμε να πάνε όσο το δυνατό πιο μπροστά. Καλωσορίζουμε το ράγκμπι στον Παναθηναϊκό. Αυτή την προσπάθεια που γίνεται και για το μεγάλωμα του Συλλόγου και για την εξάπλωση του ράγκμπι. Πρέπει ο Έλληνας να μάθει αυτό το άθλημα και να διαδοθεί από σήμερα και μέσω του Παναθηναϊκού.

Το ράγκμπι θέλει μαχητικότητα και νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα με το μότο που λέμε εμείς στον Ερασιτέχνη ότι Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή. Για να καταφέρεις τους στόχους σου μέσα στο γήπεδο αλλά κι επειδή το ράγκμπι είναι ένα ευγενές άθλημα παρότι είναι τραχύ και στη ζωή. Είμαστε μια οικογένεια και θα το νιώσετε κι εσείς. Μαζί θα καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τον Παναθηναϊκό και να διαδώσουμε το ράγκμπι στην Ελλάδα. Καλή αρχή».

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τσατσαρώνης δήλωσε:

«Είναι τιμή μας που γινόμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ανάπτυξη. Από τώρα και στο εξής δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Θα δώσουμε και την ψυχή μας».

Από την άλλη, η σειρά των αγώνων ολοκληρώνεται στις 24-25 Μαΐου (συνολικά 14 Αγωνιστικές) και θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί (1ος – 4ος και 2ος – 3ος στις 7-8 Ιουνίου). Η σεζόν θα κλείσει με τον μεγάλο τελικό στις 21-22 Ιουνίου.

Τέλος, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι :

1.Άττικα Σπρινγκμποκς

2.Lions Θεσσαλονίκη

3.Παναθηναϊκός Α.Ο.

4.Spartans

5.Πάτρα

6.Τιτάνες Καβάλας

7.Περιστέρι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;