10 λόγοι που αν ξανάρθει το Cirque du Soleil Dralion θα ξαναπάω

 

Ο ΟΤΕ παρουσίασε στην Ελλάδα την υπερπαραγωγή Cirque du Soleil Dralion και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να παραβρεθούμε.

Σας μεταφέραμε ήδη εικόνες και εμπειρίες από την backstage συνέντευξη, πάμε να δούμε όμως, τους 10 λόγους για τους οποίους “όταν ξανάρθει το Cirque du Soleil Dralion θα ξαναπάμε!”:
1. Εντυπωσιακά σκηνικά. Όπως και να το κάνουμε, το σκηνικό είναι λίγο υπερπαραγωγή. Κινούμενες πλατφόρμες, πολυλειτουγικός τοίχος (sic), κρυφές είσοδοι. Πολύ γκράντε.

2. Εξαιρετική μουσική. Ζωντανή μουσική που δένει άψογα με κάθε act, ολοκληρώνει το σύνολο.

3. Μαγευτικοί φωτισμοί. Η χρήση του φωτός γίνεται αριστοτεχνικά, εστιάζοντας τα βλέμματα εκεί που πρέπει, από όποιο σημείο της κερκίδας κι αν βρίσκεσαι.

4. Απίστευτα acts. Οι performers, γενικά, δεν υπάρχουν. Δεν αναρωτιέσαι απλά πως γίνεται να κάνουν αυτά που κάνουν. Αναρωτιέσαι πως γίνεται να κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτά που κάνουν.

5. Οι clowns. Δύσκολα γελάω με αστεία που κάνουν clowns. Ε, εδώ γέλασα. Αρκεί.

6. Οι στιγμές που σου κόβουν την ανάσα. Η φάση είναι πως υπάρχουν στιγμές που σε αγχώνουν, αλλά όχι τόσες που να περνάς απαίσια και να λες “μακάρι να τελειώσει το μαρτύριο των ανθρώπων”.

7. Οι αφηγήσεις του show. Υπάρχουν acts που φαίνεται πως αφηγούνται ιστορίες και πάνε τα performances ένα βήμα παραπέρα από το “απλά ακροβατικά”.

8. Εμπειρία ζωής. Il y a des cirques, et il y a LE Cirque Du Soleil. ΠΡΕΠΕΙ να έχεις πάει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου να το δεις. Μετά θα ξαναπάς. Αλλά δε θα φταίω.

9. Είναι το καλύτερο Cirque du Soleil που έχει γίνει στην Ελλάδα. Τουλάχιστον από αυτά που έχω δει.

10. Φοβερή επικοινωνία με το κοινό. Γενικά είναι top.

Ακόμη να πειστείς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;